Je StarDance opravdu podvod? Opět vypadl lepší, než šašek Pavlásek!

 Celebrity 
17. listopadu 2015 00:05 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Herec Marek Taclík ze soutěže StarDance vypadl! Všichni se ptají proč? archiv ČT
Taneční soutěž StarDance, kterou vysílá Česká televize je prý podvod! Alespoň si to myslí stovky diváků, včetně fanoušků jednotlivých soutěžích. Ti jsou teď naštvaní, že vypadl herec Marek Taclík a ne obecní šašek Lukáš Pavlásek! Je to snad o tom, že televize potřebuje tydýta dohnat až do finále?

"Tohle není normální! Je to tak okaté. Proč tam ten blbeček, kterej si hraje na Luďka Sobotu, ale nikdy nebude ani z třetiny tak dobrý, vůbec je? Co je to zase za záměry. Podívejte se, kam to Česká televize dohnala. Je to kašpařina. Minule vypadla Cajthamlová s Čadkem a teď Taclík," zlobí se fanouškové a píší i do naší redakce.

Taclík se podle mnohých hodně zlepšil a v tanci mu to svědčilo. Rozdíl mezi ním a Lukášem Pavláskem je evidentní, přesto vypadl herec a šašek zůstal.

"Upřímně se mi to taky nelíbí, ale jaksi jsou tam asi jiné záměry, co vím. Prostě chtějí, aby se Pavlásek dostal do úzkého finále," prozradil VIPstory.cz člověk ze štábu StarDance.

Už to samo o sobě, že je tam jako tanečník angažován čistě komerční Leoš Mareš je zvláštní, ale budiž. Ovšem rozdíl mezi prknem Pavláskem a Petrem Čadkem profesionálním tanečníkem, který vypadl minulý víkend s doktorkou Cajthamlovou, je jasný na první pohled.

Poté, co teď vypadl Marek Taclík, evidentně a oprávněně zklamaný odešel ze studia, aniž by někomu něco řekl. Zůstaly po něm jen taneční boty.

Fanynky Taclíka nyní píší na sociální síť, ale i do České televize, aby ho vrátili a vyhodili Lukáše Pavláska, což se zřejmě nestane a Taclík už bude na StarDance chodit jen jako host. Tedy pokud vůbec bude?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve