Co se děje v zákulisí při focení sexy kalendáře s Ivou Kubelkovou?

 Celebrity 
17. listopadu 2015 03:01 / redakce
  0
Loading...
📷
2 fotografie v galerii
Iva Kubelková nafotila sexy kalendář! Jak vznikal? Podívejte se na video!  Vivenso
O tom, že Iva Kubelková je hodně sexy žena, je snad zbytečné psát. Ale jak moc sexy umí být, když fotí kalendář a co vše se kolem ní děje? Na to se můžete exkluzivně s námi podívat na videu, které vás zavede do zákulisí celé produkce.

Stylista, vizážisti, produkční, kameramani, novináři, fotografové a hlavně stěžejní fotograf Matúš Tóth, před jehož objektiv se Iva postavila. Ti všichni se vešli do ateliéru, kde se kalendář /v rámci kampaně společnosti Vivenso, která nabízí luxusní vysavače na bázi voda – vzduch/ fotil.

Vše musí klapnout a být dobře připravené. Každý má svůj úkol a ví, co má dělat. I když se zdá, že nafotit „pár“ fotek je otázka několika minut, není to tak. Dokonalý styling, makeup, světla, pozice, to vše zabere spoustu času.

Během několika hodin se nafotí stovky snímků, z nichž se poté musí vybrat jen ty nejlepší. Nejdříve se takzvaně rozfocuje, udělá se dobrá atmosféra, aby se fotograf s modelkou takzvaně sžili, pak už to jde samo.

Sem tam musí i během focení vizážistka a stylista něco poupravit, aby vše vypadalo dobře. „Některá focení člověka třeba ne tolik baví, ale jiné si užívá. A tohle byl přesně ten můj případ. Užívala jsem si to. Do vlasů a na kostým mi foukal vítr z velkého větráku, takže zatímco v ateliéru to vypadalo trochu komicky, na fotkách kalendáře to bude velmi dobré a efektní. A o to přeci jde,“ prozrazuje Iva Kubelková zákulisní tajemství vzniku nového kalendáře.

Nyní už je jasné, že z mnohahodinového focení vznikly naprosto luxusní fotografie, které jistě potěší oko každého znalce ženské krásy. S napětím teď všichni budeme očekávat, kdy se nový kalendář s Ivou Kubelkovou objeví v prodeji.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve