Teror v Paříži: Zoufalá Salma Hayek! Celebrity v šoku, U2 zrušili svůj megakoncert!

 Celebrity 
15. listopadu 2015 03:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Herečka Salma Hayek žije s dcerou přímo v Paříži a je teroristickým činem naprosto šokována! archiv
Děsivý, krvavý páteční teroristický útok, při kterém zemřelo možná i více než 150 lidí a 300 jich bylo zraněno, šokoval nejen české, ale i světové celebrity. Vyjadřují na sociálních sítích svou soustrast a podporu Francii. Známé osobnosti jsou v šoku z toho, co se v Paříži stalo a naprosto odsuzují tyto barbarské činy. Irská skupina U2 dokonce zrušila plánovaný mega koncert!

Známé osobnosti z celého světa vyjadřují na sociálních sítích solidaritu s Francií. Irská skupina U2 zrušila plánovaný koncert v Paříži z úcty k obětem pátečních teroristických útoků.

Většina celebrit na sociálních sítích zveřejnila obrázek Eiffelovky v kruhu, který připomíná symbol míru, nebo si svůj profilový obrázek překryly trikolorou.

Mexická herečka Salma Hayek, která s manželem a dcerou žije v Paříži, na Twitteru fanoušky ujistila, že jsou v pořádku. Zároveň vyjádřila zděšení z útoků. „Nenávist nikdy nezvítězí,“ napsala k jednomu z příspěvků s kondolencí rodinám obětí.

Zpěvačka Madonna přidala status, v němž říká: „Všichni jsme imigranti,“ a vyzývá k modlitbám za mír v Paříži a na celém světě. Nějak zapomněla, že někteří jen přišli do jiné země, aby tam slušně žili. Jiní jen proto, aby tam vraždili!

Soustrast i solidaritu vyjádřily také zpěvačky Britney Spears a Katy Perry, herečka Monica Bellucci nebo herci Jared Leto a Hugh Jackman. Ten dokonce zveřejnil snímek Opery v Sydney nasvícené v barvách francouzské vlajky. A přidali se i další.

Irská skupina U2 se rozhodla zrušit nyní koncert v Paříži a odložit ho na jinou, vhodnou dobu. Členové kapely sledovali v šoku události ve francouzské metropoli a litují ztráty tolika životů na koncertu skupiny Eagles of Death Metal. „Doufáme a modlíme se, aby všichni naši fanoušci v Paříži byli v pořádku,“ napsali U2.

V šoku jsou i francouzští umělci, jako Jean Paul Belmondo, Pierre Richard, nebo synové nejslavnějšího komika Louise de Funese, Olivier, který s ním v řadě filmů hrál a působil ještě nedávno jako pilot u Air France a jeho bratr, lékař Patrick. Nikdo nechce věřit tomu, co se v Paříži odehrálo a mají logicky strach kvůli dalším hrozbám!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47