Režisér Troška a jeho nebezpečné pokusy s dětmi?

 Celebrity 
05. října 2015 10:55 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Zdeněk Troška v kouzelné laboratoři učí děti pěkné věci... produkce filmu Strašidla
Režisér Zdeněk Troška ale učí děti pěkné věci, můžou si říct ti, kteří se podívají na fotky z natáčení jeho nové komedie Strašidla! Chemická laboratoř, kádinky, roztoky, lektvary. Na štěstí jde jen o filmové dekorace a tak dětským hercům nic nehrozí.

Natáčení na zámku Líšno u Benešova je jednou z lokací, kde řádí Strašidla, která ale žijí v současnosti. Tereza Kostková, její maminka Carmen Mayerová, Jiří Dvořák, Broněk Kotiš, Vladimír Polívka, Sára Sandeva a další se zabydleli právě tam.

Scény v kouzelné laboratoři se natáčely celý den a dětem ani dospělým rozhodně nehrozilo nebezpečí! "Jsou to všechno atrapy a nic s ničím nereaguje. Je to jedna velká legrace, ale vše vypadá reálně," říká Zdeněk Troška s replikou lidské kosti v ruce.

Trošku si herci pochvalují. "Na nikoho nekřičí, je milý, přátelský a vždy předehraje hercům to, co mají udělat, jak si to představuje. Navíc vypráví vtipy a na place je dobrá nálada," svěřila se i Tereza Kostková, která hraje kouzelnici, jenž právě vaří čarovné lektvary.

Natáčení pokračuje do konce října. Premiéru naplánovali producenti na léto příštího roku.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve