Nemocná Rázlová nemůže učit, ale na zájezdový kabaret má síly dost? Kde bere energii?

 Celebrity 
04. října 2015 04:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Regina Rázlová jako vážněji nemocná rozhodně nevypadá! Takhle vyrazila na muzikál Profimedia
Herečka Regina Rázlová podle svých slov údajně skončila na soukromé konzervatoři ze zdravotních důvodů. Její zdravotní stav jí prý nedovoloval takové vypětí. Zatímco ona tohle veřejně tvrdí, pravda je taková, že jí, jejímu kolegovi a kamarádovi, herci a režisérovi Václavu Knopovi a zpěváku Pavlovi Vítkovi ředitel a majitel školy neprodloužil smlouvu. Jenže herečka nelenila a vymyslela si vlastní projekt.

"Bude se to jmenovat Staré lásky nerezaví a budeme jezdit s Václavem Knopem a Václavem Upírem Krejčím," nechala se slyšet Rázlová, která před mnoha lety stanula před soudem kvůli údajně vytunelovanému Skloexportu. Jí i syna a další obviněné od rozsudku zachránila prezidentská amnestie.

Teď chce herečka, která prý trpí poruchou krvetvorby a dalšími neduhy jezdit s kabaretem po vlastech českých. "To je snad daleko horší, než učit pár hodin v týdnu ve škole. To cestování, zima, teplo, teď noční návraty, to je na organizmus to nejhorší. To bych raději učila," svěřila se VIPstory.cz jedna z hereček, která zájezdové představení řadu let absolvuje.

Rázlová k tomu hraje ještě v divadle. Činností má tedy více. Zdravotně je na tom prý jak kdy. Někdy lépe někdy hůře.Žezlo po ní ve škole převzala Veronika Žilková. Ta se snaží, aby ve funkci vedoucí hereckého oddělení vše fungovalo. Rázlová byla na škole zhruba rok. Pro údajné neshody s vedením školy skončila ona i její dva přátelé, které s sebou přivedla. Teď chodí na společenské akce, večírky, premiéry, jako když vyrazila na obnovenou premiéru Muzikálu Mamma Mia!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47