John Lenon opravdu žije? Nebyl zastřelen, naopak prý začal spolupracovat s českou zpěvačkou

 Celebrity 
02. října 2015 10:45 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
John Lenon prý nebyl zastřelen. Naopak prý žije a dokonce spolupracuje s českou zpěvačkou?! Grévin Praha
Tak to je šok! John Lenon žije. Nebyl zastřelen. Naopak v plné síle začal spolupracovat Madlou (občanským jménem Magdalena Bezectná)? Tato zpráva se šíří jako lavina nejenom Prahou. Slavný ex-Beatles pracuje a vrací se do světa populární hudby!

Po téměř pětatřicetileté odmlce se John Lennon vrací do světa populární hudby. Se svým pověstným tvůrčím zápalem se už před časem pustil do skládání nových písní a teď budou mít jeho příznivci možnost se s nimi seznámit. Pozoruhodné je, že legendární zpěvák, o němž dlouhá léta kolovaly zvěsti, že byl zastřelen na newyorské ulici, prý odolal lukrativním nabídkám velkých zahraničních vydavatelství a jako interpretku zvolil celkem málo známou českou zpěvačku Madlu.

Její nové album s názvem Plná zášti přináší celkem čtrnáct nových Lennonových songů a slavný hitmaker se na desce podílel také jako producent. Premiéra nového alba se uskuteční 3. října v prostorách Muzea Gévin v Celetné ulici v Praze.

Takovou fámu vypustilo unikátní muzeum voskových figurín jako součást kuriózní soutěže.

"Poměrně dobře se nám daří diváky, návštěvníky i návštěvníky našich stránek nachytat a to je smyslem soutěže, aby otázky byly uvěřitelné. Proto jsme si vymysleli tuhle storku, včetně neexistující zpěvačky Madly a podobně. Aby to bylo poutavé a šokující na první pohled," řekla VIPstory.cz marketingová ředitelka Muzea Grévin Daniela Pedret.

Ze správných odpovědí v Komentářích přes Randompicker.com vybere muzeum 1 vítěze, který získá 2 vstupenky do zdarma. "Hlavní cenou je pak výlet do Paříže s návštěvou sídla Grévin, které je právě v metropoli Francie a zájemci mohou soutěžit na tomto odkazu: www.grevin-praha.com/cz/soutezte-s-nami ," dodává Pedret.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty