Sexy Lucka Vondráčková neuhlídala výstřih! Její kůzlátka málem vypadla ven!

 Celebrity 
04. října 2015 04:55 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Kouzlo nechtěného? Lucka Vondráčková, která chodí zřejmě bez podprsenky, své vnady neuhlídala a málem ji vypadly ven! Profimedia
Je mladá, krásná a postavu po dvou dětech by ji leckterá kolegyně mohla závidět. Lucka Vondráčková, která momentálně v Česku natáčí film Decibely lásky ale neuhlídala tričko. Výstřih viděli všichni přítomní a její kůzlátka tak málem vypadla ven, jak situaci zhodnotil jeden ze členů štábu.

Kromě Plzně a okolí natáčí producent filmu Michal David snímek v Praze. Právě tam byli přizváni fotografové a viděli, co vidět bylo.

Lucka přidřepla při focení na bobek a co se nestalo. Její volné tričko prostě odhalilo, co mělo asi zůstat skryto a co vídá jen mladý hokejista NHL Tomáš Plekanec, nebo malý syn Adam, kterého před pár týdny porodila.

Fór je ale v tom, že Lucka Vondráčková se nemá za co stydět. Postavičku po dvou porodech má skvělou, stejně jako je stále dobře naladěná a na všechny usměvavá. "Směju se ráda. Nemám ráda smutné obličeje," svěřila se zpěvačka a herečka, která se za pár týdnů zase vrací do Kanady.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve