Terezu Kostkovou vášnivě líbá cizí chlap! Co na to její manžel?

 Celebrity 
03. října 2015 11:05 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Takhle láme herec Karel Dobrý kolegyni Terezu Kostkovou při natáčení komedie Strašidla produkce filmu Strašidla
Tereza Kostková v obětí cizího muže, který ji drží a vášnivě ji líbá! Takové snímky se objevily na veřejnosti. Co na to asi říká její manžel, režisér a umělecký šéf, momentálně muzikálu Fantom opery Petr Kracík?

Na štěstí nemusí žárlit. Jde totiž o scénu z nové komedie Zdeňka Trošky Strašidla, kterou natáčí v okolí Benešova a Prahy. Tím, kdo líbá a usiluje o Terezu jako o strašidelnou ženu, je herec Karel Dobrý. V pohádkové komedii hraje i její maminka, herečka Carmen Mayerová.

"Hraje přímo mojí maminku. To vymyslel pan režisér Troška proto, že jsme si podobné. Původně to měla být moje teta, ale změnilo se to. Natáčení je skvělé, pohodové, s pohodovými lidmi," svěřila se VIPstory.cz Tereza Kostková.

Všichni obdivují její kostýmy i ostatních herců. "Jsou nádherné a mnohé jsou také ručně vyšívané," prozradila Kostková.

Kromě ní a její matky si ve filmu zahrají Vladimír Polívka, Jiří Dvořák. Sára Sandeva, Nelly Řehořová, Václav Postránecký, Petr Nárožný, Bronislav Kotiš, Tereza Bebarová, Jitka Sedláčková, Matěj Hádek a další.

Premiéra komedie o strašidlech ze současnosti, které se musí podřídit moderní době, je plánována paradoxně na srpen příštího roku, byť Troška začal film natáčet na začátku podzimu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve