Werichův syn dostal job snů! Neváhal ani minutu!

 Celebrity 
05. října 2015 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jiří Werich Petrášek, syn Jana Wericha dostal prestižní nabídku... neváhal ani chvíli! Český Rozhlas Dvojka
Ještě do nedávno utajovaný syn českého hereckého velikána Jana Wericha, Jiří Werich Petrášek má nový job! Kromě toho, že hraje, baví, učí na dvou vysokých školách, z čehož jedné šéfuje, jezdí se zájezdovým představením, nově i moderuje. A ne jen tak někde. Stal se dokonce kolegou Jolany Voldánové!

"Mám velikou radost, že v Českém rozhlase Dvojka jsme už kolegové s takovou moderátorskou veličinou jako je právě Jolana Voldánová. Stal jsem se totiž novým moderátorem pořadu Noční mikrofórum," svěřil se VIPstory.cz Jiří Werich Petrášek, který se do roku svého života jmenoval Jan a o tom, že je synem Wericha mu řekla jeho adoptivní matka na smrtelné posteli.

Bavič, herec a kantor, který spolu s bývalou televizní hlasatelkou, dnes moderátorkou Marií Tomsovou jezdí po vlastech českých s pořadem ON&ONA aneb potkala jsem Wericha, bude zpovídat známé osobnosti, zajímavé lidi, jako jsou herci, zpěváci, sportovci, vědci, lidé ze šoubyznysu.

"První můj pilotní díl byl se skvělým hercem Pepou Dvořákem. Další budou následovat. Moc se na to těším a moc mě to baví," podotkl Petrášek, který šéfuje Evropské akademii v Děčíně a přednáší také management a marketing top manažerům.

"Když se mě lidé ptají, zda toho nemám moc, tak jim s klidem sobě vlastním říkám, že ne. Že můj den má 36 hodin, z toho 24 spím," směje se ze široka Petrášek. "Rozhlas mě baví, stejně jako televize, nebo dabing. S Majkou Tomsoovou mě zase baví bavit lidi. Teď třeba 21. října budeme v divadélku pražského muzea Grévin v pořadu Slavní mezi slavnými a další představení máme nasmlouvaná. Těší mě, že dělám nejen to, co mě živí, ale i to, co mě baví a můžu zkombinovat práci manažerkou, učitelskou i tu uměleckou," dodává Jiří Werich Petrášek.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47