Takhle Robert Vano fotí krásky do unikátního mezinárodního projektu! V porotě zasednou Saudek, Pavlásková nebo Sedláčková

 Celebrity 
04. října 2015 10:40 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Focení první půlky finalistek pro Czech&Slovak Photogirl v pražském ateliéru s Robertem Vano Photogirl.cz
Poměrně unikátní projekt fotí v těchto dnech jeden z nejlepších česko-slovenských fotografů Robert Vano! Czech & Slovak Photogirl bude mít finále 27. října v brněnském kulturním centru Semilasso. V porotě o nejkrásnější foto dívku, ženu, zasednou zajímavé osobnosti!

"Hledáme sice "foto dívku", ale zároveň osobnost. Někoho, kdo sice vypadá dobře na fotkách, ale i mimo ně: A dá se říct, že z více jak 500 přihlášených dívek a žen z Čech i Slovenska, se nám to podařilo. Momentálně máme 12 finalistek a další náhradnice, ale všechny jsou hezké, zajímavé a velmi sympatické," prozradil VIPstory.cz ředitel soutěže Jiří Zeman.

V pražském ateliéru na Žižkově tak od pátku vznikají fotky v plavkách, šatech i v civilu. Líčení a stylingu se ujal přední český odborník Kája Pavlíček, kterému tak pod rukami několikrát za sebou prošlo rukama na 16 dívek. "Holky jsou skvělé, milé, přátelské. Dobře se s nimi pracuje. Je to sice trochu náročné všechny je nalíčit, učesat a vybrat jim oblečení, ale všechno to s kolegyní Slávkou a dalšími skvěle zvládáme a moc nás to baví. A spolupráce s Robertem Vanem, ta je prostě božská," podotkl Pavlíček, který se momentálně věnuje třeba doktorce Kateřina Cajthamlové, kterou obléká i do talk show DoktorKA, zpěvačce Hance Křížkové a řadě dalších.

Kromě ateliéru se finalistky a organizátoři vypravil také do unikátního muzea voskových figurín Grévin, kde vznikla série fotek s osobnostmi z vosku.

"V porotě finále, tedy galavečera, kde zvítězí tři nejlepší dívky, které získají kontrakt na focení pro módní časopisy a zajímavé ceny k tomu, usednou samozřejmě Robert Vano, Jan Saudek, Jef Kratochvíl, Luboš Xaver Veselý, režisérka Irena Pavlásková, herečka Jitka Sedláčková, zpěváci Martin Maxa, Josef Vágner, fotbalista Petr Švancara a další. A možná přijde i Karel Roden," slibuje Jiří Zeman.

Kromě jiného vznikne také velmi netradiční kalendář s finalistkami. Soutěž má i charitativní podtext. Výtěžek galavečera půjde na podporu Konta Bariéry, které vybere konkrétní příběh člověka, pro nějž částka bude směřována!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve