Proč se český Belmondo Kraus proháněl na motorce noční Prahou? Tomu neuvěříte!

 Celebrity 
05. října 2015 00:05 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Martin Kraus netradičně oblečen, prohánějící se noční Prahou Andrej Bandi Vámoš
Prohánět se v noci na historické motorce centrem Prahy a ještě k tomu v obleku, to není samo sebou! Proč to tedy český Belmondo, jak se herci Martinu Krausovi přezdívá, podstoupil? Trochu vyděsil obyvatele Dejvic, kteří nechápali!

Kamera, akce, jedem. Znělo ulicemi, kudy se Martin Kraus proháněl na motocyklu Jawa Pérák z roku 1954 sem a tam! Několik hodin vznikaly záběry do nové reklamy na pánské obleky, jejichž že Martin Kraus jednou z hlavních tváří, podobně, jako třeba Václav Postránecký, nebo Tomáš Verner.

„Jedná se o velmi akční a originální reklamu na naše pánské obleky a Martin Kraus jako zásadní tvář se na tak krásný stroj, jako je tato Jawa, skvěle hodí. Reklamu natáčela zkušená režisérka Eva Toulová a na televizních obrazovkách se bude vysílat začátkem příštího roku,“ prozradil majitel společnosti Andrej Bandi Vámoš, který si spolupráci s Krausem pochvaluje.

Sám český Belmondo si jízdu na Péráku užíval. I když trochu, pro jízdu na motorce netradičně oblečený. Což byl ale záměr. Přeci jen jezdit v luxusním obleku na takovém stroji není běžné. Jízdu s přehledem zvládl s vědomím, že se taková reklama jen tak někomu natočit nepodaří.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve