Troška se pustil do dalšího filmu! Straší mu ve věži? FOTO z natáčení!

 Celebrity 
24. září 2015 03:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Režisér Zdeněk Troška na první klapce Strašidel s pomocným režisérem (vlevo) a kameramanem  Produkce filmu Strašidla
První klapka nové pohádkové komedie Zdeňka Trošky Strašidla se včera rozjela nedaleko středočeských Řevnic. Po třech letech se tak režisér pouští do něčeho jiného, než do klasické české komedie. Hvězdné obsazení i zajímavý scénář slibuje, že to bude zase navštěvovaný trhák.

Tereza Kostková, Carmen Mayerová, Petr Čtvrtníček, Matěj Hádek, Petr Nárožný, Václav Postránecký, Anna Polívková, Vladimír Polívka, Tereza Bebarová, Bronislav Kotiš, Jiří Dvořák a další si zahrají v příběhu o strašidlech žijících v současnosti.

"Film bude stylizován podobně, jako byla Saxána, nebo Konec vodníků v Čechách. Zkrátka problémy nadpřirozených bytostí v moderní době. Jsme velmi rád, že se nám podařilo sehnat skvělé herce, a že začínáme natáčet zase hezký český úsměvný film, který je určen pro všechny lidi, kteří mají rádi humor, nadsázku a skvělé herce," řekl VIPstory.cz režisér a scénárista Zdeněk Troška.

Ve středních Čechách v okolí Řevnic, Benešova a také v Praze bude štáb natáčet do konce října. Zatímco natáčet se začalo na podzim, do kin přijdou Strašidla příští rok v srpnu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve