Lucka Vondráčková je už v ČR! Přivezla miminko nebo ne? A co ji čeká?

 Celebrity 
23. září 2015 03:05 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Lucie Vondráčková je už doma v Čechách. Čeká ji hodně nabitý program archiv L. Vondráčkové
Zpěvačka, herečka a taky dvojnásobná maminka Lucka Vondráčková je už doma v Česku. Včera navečer přiletěla z Kanady do Prahy, kde ji po dobu necelého měsíce čeká hodně nabitý program. Stěžejní je film Decibely lásky Michala Davida i další aktivity.

Přiletěla zpěvačka sama, nebo s sebou má novorozeného syna Adámka? Přiletěla se synkem, kterého má v "klokaní kapse" na svém těle. Dokonce s ním vyrazila na procházku. Druhé dítě ale oficiálně ještě nikomu neukázala. Dnes ji začíná perný program a příliš se nezastaví. Pokud má tedy druhorozeného syna, kterého má s manželem, hokejistou NHL Tomášem Plekancem s sebou, pak jej asi hlídají její rodiče.

Vondráčkovou kromě filmu čeká focení, natáčení písní, několik akcí. Kdy a kde bude točit, není zatím jasné. Objeví se ale po boku Rudolfa Hrušínského nejstaršího i nejmladšího nebo třeba Ivy Janžurové. Decibely lásky, které produkuje Michal David, se budou natáčet v Plzni a okolí a v Praze.

Kromě jiného má jako tvář šperků značky Trollbeads milou povinnost setkat se s finalisty soutěže této značky „Hledá se model/ka“, které spoluvybírala. Lucka s finalisty soutěže nafotí sérii fotografií a stráví spolu část dne.

Naposledy byla Lucka v Česku v únoru, kdy byla již v polovině těhotenství. Absolvovala řadu rozhovorů, focení, reportáží a velkou autogramiádu. Znovu by se pak po svém odletu zpět do Kanady, kde žije, mohla sličná zpěvačka a herečka do Česka vrátit zase v listopadu na předávání Českého slavíka.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47