Víme, proč jdou po Harapesovi zloději! Je to multimilionář! A teď "má" navíc zámek!

 Celebrity 
22. září 2015 04:55 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Vlastimil Harapes není žádný chudák! Luxusní chalupa, polovina historického domu v centru Prahy, to vše mu říká pane! Profimedia, archiv
Taneční mistr, bývalý manžel "Haničky písničky", zpěvačky Hanky Zagorové, Vlastimil Harapes je vlastně velký chudák. Zloději mu už po deváté vykradli jeho krásnou chalupu v romantické vesničce Krakovec, kde se před 40 lety natáčela komedie Ať žijí duchové. Víme, proč po něm zloději jdou! Vlastík je totiž mega multimilionář.

Samotná chalupa má hodnotu okolo nějakých pěti milionů korun a sám baletní mistr v ní raději nic moc cenného nemá. Tedy, zatímco zloději brali obrazy, které namaloval, obrazy Kristiana Kodeta, které stojí desítky tisíc nechali na místě.

"Je to hrozné, už se z toho stává folklór," říká zoufale Harapes a zvažuje, že chalupu možná časem prodá. Jenomže, to není všechno. Tanečník a herec je opravdu multimilionář. Trvale žije v samém centru Prahy v domě, který mu napůl patří. Takže žádný chudák není.

Ceny bytů v této lokalitě se pohybují od šesti do třiceti milionů korun, ceny domů od třiceti do dvou set milionů korun. Ten Harapesův, který je původem ze 16. století má hodnotu okolo 80 až 100 milionů. Navíc sehnat zde dům, je velký problém. "Řekl bych, že reálná hodnota tohoto domu je řádově okolo sedmdesáti až devadesáti miliony. Pokud by někdo takový dům prodával, jistě projeví zahraniční zájemci, soukromí či firmy velký zájem," řekl VIPstory.cz jeden z realitních makléřů.

Harapesovi patří polovina domu. Druhým majitelem je rodina Topolova. Tedy blízcí přátelé tanečníka. S Josefem Topolem, který v červnu zemřel, údajně tvořili pár.

Z Vlastimila Harapese je nyní také tak trochu zámecký pán. Harapes totiž vlastní zámek Křinec u Rokycan. Je tam výstava umělcových žehliček, které léta sbírá a dalších věcí z jeho života. "Majitelem však nejsem já, ale můj bratr, který zámek koupil před několika lety," prozradil Vlastimil s tím, že společně chtějí, aby památka sloužila jako kulturní centrum, kde bude lidem dobře.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47