Kateřina Cajthamlová vydělá další balík! Víme za co!

 Celebrity 
21. září 2015 04:55 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Kateřina Cajthamlová je velká profesionálka. A nabídka, kterou dostala, se neodmítá! archiv ČT
Kateřina Cajthamlová, která se proslavila jako dietní kat v pořadu Jste to, co jíte, dostala další super kšeft. Ten se prostě nedal odmítnout! Kromě StarDance, v kterém tančí s Petrem Čadkem, ji čeká natáčení další série populárního pořadu DoktorKA. Stovky tisíc korun tak zinkasuje známá dietoložka a taky lékařka právě za druhou sérii úspěšného pořadu o zdraví.

Ne všichni vědí, že Cajthamlová není nějaká rádoby odbornice, která prošla dvojměsíčním kurzem, ale vystudovaná lékařka, internistka. A velká odbornice.

"Už začátkem října se po čtyři dny natáčí další série pořadu DoktorKA, který byl velmi úspěšný. Opět to bude postavené na tématech jednotlivých onemocnění a bude to opět velmi interaktivní," prozradil VIPstory.cz zdroj z České televize, kde se pořad bude natáčet.

Honorář pro Cajthamlovou je v řádu stovek tisíc korun. To ale není hlavním důvodem, proč Cajthamlová nabídku přijala. Formát pořadu jí zaujal hned, jak o něm před rokem slyšela, právě proto, jak je koncipován!

Úspěch se dostavil hned po prvních odvysílaných dílech. Divákům se DoktorKA líbila proto, že jde o první pořad, který otevřeně hovoří o nemocech, problémech a poprvé je jim někdo schopen je jednoduše a doslova polopaticky i s praktickými ukázkami, například vyšetření, vysvětlit!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve