Zpěvačky Janů, Gunčíková a Hapková se zamilovaly! Víme do koho!

 Celebrity 
21. září 2015 11:35 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Petra Janů, malířka Michaela Žemličková a zpěvačka Petra Hapková na vernisáži černobílých obrazů Petr Mráček
Tři zpěvačky se sešly a hned se zamilovaly! Ne snad, že by potkaly osudové muže, přičemž jedna manžela už má. Zúčastnily se vernisáže unikátních černobílých obrazů Michaely Žemličkové, která vystavuje u nás i ve světě a její obrazy mají například Lucie Bílá, Jaroslav Dušek nebo Radka Kovaříková.

Na klinice Iscare jí ředitel František Lambert uspořádal vernisáž výstavy jejich černobílých děl. Výstava je prodejní a nejméně do Vánoc bude v prostorách prestižního centra. Přišly hned tři zpěvačky - Petra Janů, Petra Hapková a Gabriela Gunčíková. Ta je doma v Česku jen na skok. Jinak je v angažmá s Trans Siberian Orchestra v USA.

"Krása, opravdu krása, moc se mi ty obrázky líbí. Je to takové čisťounké, jemné, jednoduché, ale přitom zcela jistě těžké na tvorbu."

"Obrázky jsou úžasné. Opravdu se mi moc líbí, je vidět, že Míša Žemličková má citlivou duši a skutečně obdivuji její trpělivost pohrát si s jemnými linkami," řekla Petra Janů, která má ráda hezké věci a obrazy nevyjímaje.

To Petra Hapková, která se s autorkou před časem seznámila, nešetřila chválou a zároveň prozradila, že chce se Žemličkovou spolupracovat. "Míša je skvělá. Proto jsem jí nabídla, že bych ráda, aby se podílela graficky na mé nové desce, kterou chystám a měla by vyjít teď na podzim," podotkla Petra Hapková.

"Chci moc poděkovat všem, kteří přišli a za naprosto úžasný profesionální přístup Františku Lambertovi a jeho týmu. Takhle úžasně zorganizovanou vernisáž jsem dlouho neměla. Inspiraci pro své obrazy čerpám ze života. Mám ráda čisté linie a snažím se, aby v nich byly emoce i nadhled," dodala malířka Michaela Žemličková, která v minulosti nakreslila i Pamětní klíč Prahy a měla vernisáž i v pražském Obecním domě. V listopadu ji v Praze čeká další vernisáž, v říjnu bude vystavovat v Dubaj a pak také v Bratislavě.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve