Tohle je Žbirkův "utajený" syn! Je mu vůbec podobný?

 Celebrity 
23. září 2015 11:35 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Miro Žbirka se svým synem při natáčení klipu k nové desce archiv M. Žbirky
Miro Žbirka je uznávaným zpěvákem, ale také skladatelem nejen doma na Slovensku, ale především u nás. Kromě toho, že uvedl muzikál Atlantida, který je složen z jeho hitů, vypustil do světa i své nové dvojalbum. Na něm zpěvák spolupracoval s člověkem, o kterém doposud příliš nemluvil a ani ho nikde moc neukazoval. Se svým synem!

Dvoj CD s jednoduchým názvem MIRO vzniklo ve Studiu 2 v londýnské Abbey Road. Pracovala na něm řada významných lidí. Anglickou část třeba otextoval Pete Brown, o slovenské texty se Žbirka podělil se svým dlouholetým spolupracovníkem Kamilem Peterajem. Například k singlu Live, ke kterému už existuje i klip, napsal Kamil slova.

Jenomže Žbirka spolupracuje i v rámci rodiny. Jeho syn David s ním dělal na jeho klipu. Podle otce má cit a přesně ví, co otec od finální podoby klipu, který se natáčel ve francouzském Cannes očekává. Klip totiž tátovi zrežíroval.

„Byla to naše první spolupráce a myslím, že nám to docela fungovalo. David mě moc nešetřil a vymyslel pro mě trochu dramatičtější závěr klipu, kdy jsme upoutali pozornost nejednoho Francouze na pláži,“ řekl Žbirka, který v závěru klipu pomalu vstupuje do vln, které jej pak celého pohltí.

Tím to ale nekončí. V říjnu přiletí do Čech celý londýnský tým, který na desce dělal, aby si se zpěvákem zahrál na dvou výjimečných koncertech spojených se křtem alba. Za rok pak Žbirka chystá k desce MIRO zvlášť tour.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve