Proč se Tereza Kostková tiskla k tomuhle slavnému zpěvákovi? A proč Obermaierová třískala do bubnů?

 Celebrity 
22. září 2015 10:55 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Tereza Kostková a Václav Neckář. Jak se k sobě na obnovené premiéře Mýdlového prince tiskli Profimedia
Tereza Kostková je herečka, která zvládá film, televizi, divadlo i hudební komedii. Hraje v muzikálu Mýdlový princ, který je postaven na hitech Václava Neckáře. A právě k němu se na obnovené premiéře pražského divadla Broadwayi tiskla, až nebezpečně.

Kostková si Václava Neckáře váží a chtěla se s ním vyfotit, proto mu byla tak blízko. Dobře si spolu popovídali a Neckář vysekl známé herečce poklonu. Stejně tak ona se svěřila, že si ho váží nejen jako zpěváka, ale i člověka.

Mýdlový princ, který patří k nejpovedenějším představením tohoto divadla za posledních několik let, je velmi úspěšnou hudební komedií, kde diváci mohou vidět i Martina Dejdara, Sagvana Tofiho, Václava Koptu, Aleše Hámu, Josefa Vágnera, Pavlínu Ďuriačovou nebo Jaroslavu Obermaierovou.

Ta tak třískala do bubnů, až se třásly skleničky v baru. "Já jsem si to užívala. Dokázala bych si představit mít to doma nebo na chalupě, a když mě něco namíchne, tak bych se u toho vyvztekala," svěřila se jedna z nejobsazovanějších hereček, třeba jako Niklová z nováckého seriálu Ulice.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47