Troška začíná točit novou komedii! Kritici si to půjdou hodit?

 Celebrity 
22. září 2015 03:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Takhle vypadá obsazení nového prý budoucího trháku Zdeňka Trošky! Diváci se prý mohou těšit na skvělou zápletku produkce filmu
Po Sluncích, senech, Kameňácích, Babovřeskách a klasických pohádkách se nejúspěšnější, ale i nejkontroverznější český režisér Zdeněk Troška už zítra pustí do natáčení nové české komedie. Bude tak trochu pohádkou, sci-fi, tak trochu komedií. A obsazení je taky netradiční! Kritici, kteří Trošku tak "milují" si to prý možná půjdou rovnou hodit!

Už zítra ráno padne ve středních Čechách první klapka komedie Strašidla, kterou Troška a jeho tým bude točit do konce října. Jde o příběh o strašidlech žijících v současnosti, bojující s úředním šimlem, úředníkem Patočkou, a které trápí starosti běžných smrtelníků.

"Myslím, že se nám podařilo dát dohromady hodně zajímavých jmen herců. Jsem šťastný, že jsme složili natáčecí plán a vybrali hezké lokace. Diváci se tak mají na co těšit. Jinak co si myslí kritici mě nezajímá. Nedělám filmy pro ně, ale pro diváky," svěřil se VIPstory.cz režisér, který po 13 letech natáčí nikoli v létě, jak je u něj zvykem, ale na podzim.

"První Kameňák jsme začali točit v září těsně po těch velkých povodních. Tady je nám to vlastně jedno, protože nejde o klasickou letní komedii," podotkl režisér.

Námět ke Strašidlům zaslal Troškovi jistý pan Kos a na režisérovi, jeho asistentovi a producentech pak bylo, a

by dokázali děj předělat do filmové podoby, sehnat peníze a herce.

V hlavních rolích se objeví Tereza Kostková, Carmen Mayerová, Vladimír Polívka, Bronislav Kotiš, Sára Sandeva, Petr Nárožný, Václav Postránecký, Petr Čtvrtníček, Anna Polívková, Jitka Sedláčková a mnoho dalších. Natáče se bude v Lítni, Řevnicích, lázních Toušeň, na zámku Líšno a v Praze. Na premiéru strašidelné komedie plné triků a kostýmů se mohou diváci těšit až příští rok v létě. Premiéra je totiž plánována na 18. srpna 2016.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47