Bohdalka se soudí s Vetchým! Co se proboha stalo?

 Celebrity 
22. září 2015 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jiřina Bohdalová skončila u soudu s Ondřejem Vetchým! Přímo v soudní síni! archiv
Bohdalka se soudí s Vetchým, nese se chodbami pražského Městského soudu! Copak se to stalo mezi předními českými herci, velkými profesionály? Že by nějaké sváry z minulosti, nedořešené spory? Na štěstí vůbec ne! Jejich spor je totiž jenom jako. Režisér Zdeněk Zelenka začal právě v soudní síni natáčet nový film Každý milion dobrý.

Dílo má být věnováno jako dárek k hereččiným pětaosmdesátinám. U soudu se tak potkala Jiřina Bohdalová coby miliardářka, která náhle rozdává rodinný majetek, Ondřej Vetchý jako její syn, který ji chce pod tlakem své manželky, tedy Tatiany Vilhelmové zbavit svéprávnosti, Zdeněk Piškula v roli vnuka staré dámy, nebo Jitka Smutná jako její služebná.

V dalších rolích se objeví Viktor Preiss, Jaromír Dulava a další. Zkrátka herecká esa první velikosti.

„Je to klasická justiční bitva, vrcholná desetiminutová scéna, v níž se lámou charaktery, protože jde o miliardy,“ říká režisér a blízký přítel slavné Bohdalky Zdeněk Zelenka,

Sama Jiřina Bohdalová si Vetchého velmi chválí. „Je to jeden z herců mého srdce, opravdový! Ať dává najevo vztek, bolest, zkrátka jakoukoli emoci. Je to profík," chválí si herečka, kterou v její možná zásadní životní roli v televizi uvidíme příští rok na jaře.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47