ODHALENO: Nemocná Hana Hegerová má vlastní kavárnu?

 Celebrity 
20. září 2015 04:55 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Jedna z kaváren v Česku nese jméno po známé české zpěvačce! VIPstory.cz
V současné době poměrně dost nemocná, ale stále vitální královna českého šansonu Hana Hegerová má vlastní kavárnu! Ne snad, že by 83letá Carmen Farkašová, jak zní její pravé jméno pobíhala mezi hosty a roznášela kávu a zákusky, ale Café u tety Hany existuje.

Rozhodně to není ani tak, že by někdo chtěl na jméně slavné zpěvačky žijící v centru Prahy parazitovat. A sama šansoniérka na tom také nijak nevydělává. Vše je ale legální! Ve Žďáru nad Sázavou je navíc docela velká nouze o kavárničky a místa, kde se lidé mohou v klidu potkávat, když nechtějí do klasické hospody, takže si před časem příbuzní slavné umělkyně řekli, že to změní.

"Jsou to příbuzní paní Hegerové. Před pár lety to udělali s jejím svolením a dokonce tady párkrát byla. Je to moc příjemné místo, jen škoda, že tu není ještě více věcí s Hanou Hegerovou spojených," svěřil se obyvatel Žďáru nad Sázavou, kde se kavárna nachází.

Protože podnik je v trochu zapadlé uličce, vede k němu v centru několik poutačů. Kavárna je nejen místem, kde si lze dát kávu a něco dobrého, ale i malou galerií fotek spojených se slavnou zpěvačkou, a taky kulturním centrem. Odehrávají se zde malé recitály, koncerty a další kulturní akce. "U tety Hany to prostě žije a je to super nápad," svěřil se častý návštěvník kavárny.

Sama Hana Hegerová je prý ráda, že takové místo, kam se lidé i často vracejí existuje a právě i mimo Prahu, kde už je tak nějak všechno.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod