Lucie Vondráčková přiznala, že se s tetou Helenou neviděla už dvacet let a nehodlá na tom nic měnit

 Celebrity 
29. března 2022 13:13 / Mirka Malá
  1
📷
1 fotografie v galerii
Lucie Vondráčková na svých špatných vztazích s tetou nehodlá nic měnit CNN Prima News
Když se Helena Vondráčková zamilovala do svého manžela Martina Michala, udělalo to v její rodině hodně zle. Její bratr Jiří neměl Martina rád a svatbu svojí sestře nechtěl dovolit.

Neshody u Vondráčků vyvrcholily před 19 lety, kdy se Helena Vondráčková nakonec za Martina Michala provdala. Proti sňatku byli tehdy její otec a bratr Jiří Vondráček, otec Lucie. Helenin bratr považoval nastávajícího ženicha za vypočítavého a domníval se, že se chce přiženit jen kvůli penězům.

Vztahy v rodině vzaly za své

Vztahy v rodině Vondráčkových se po rozepři očividně zpřetrhaly napříč generacemi. S Helenou, kromě jejího bratra, nemluví ani neteř Lucie Vondráčková, která navíc měla sama několik let potíže v nepovedeném manželství s hokejistou Tomášem Plekancem.

"Helena je moje teta, tak to je náš příbuzenský vztah. Ale jinak jsme se už dlouho neviděly, přibližně 20 let. Tak nějak nám to osud zařídil,“ prohlásila Lucie Vondráčková v pořadu Povídej na CNN Prima News.

Těžkou hlavu si z toho ale zřejmě dvaačtyřicetiletá Vondráčková nedělá a o schůzce se svou tetou ani nepřemýšlí. "Popravdě jsem o tom už dlouho nepřemýšlela. Každá jdeme cestou, kterou jsme si vybraly a kterou nám osud dopřál. Nejdu hlavou proti zdi. To není můj styl,“ uvedla Lucie Vondráčková, která se po návratu z Kanady snaží znovu restartovat svoji kariéru.

Zdroj: CNN Prima News, idnes.cz/zpravy.

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod