Končí pořad Jana Krause? Přišel o pověstnou pohovku! Přijde o miliony?

 Celebrity 
21. září 2015 00:04 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jan Kraus přišel o milovanou pohovku! Profimedia
Show Jana Krause a červená pohovka, to prostě patří k sobě. Nejslavnější a asi nejobsazovanější pohovka v Česku, kde seděly desítky známých a zajímavých osobností, bude na prodej. Lépe řečeno - jde do dražby. Výtěžek půjde na dobročinné účely.

Každý má tedy šanci mít doma gauč, na kterém sedávali hosté Jana Krause. Třeba Madeleine Albrightová, Petr Čech, Tomáš Berdych, Jitka Sedláčková, Rytmus, Zdeněk Troška, Tomáš Verner či další...

Během 200 natáčení se na červeném gauči vystřídalo okolo 630 hostí. Protože byl byl pořízen nový červený , k nerozeznání od toho původního, tak ten starý si bude moci ve veřejné dražbě pořídit kdokoli. Míry a váhy této červené mediální hvězdy jsou sice trochu robustní. Pohovka není tak úplně do malého panelákového bytu, ale do většího už třeba ano. Takže kdo chce, má šanci, rozměry jsou 220 x 85 x 80, váha kolem 80 kg.

Pohovka je už vystavena v Paláci knih Luxor na Václavském náměstí. S Janem Krausem se můžete osobně setkat na pohovce za výlohou Luxoru 17. září. Dražba odstartuje 28. 9. a výtěžek podpoří Nadaci Emil.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve