Divný Jan Saudek! Proč odmítá fotit tuhle krásnou dívenku?

 Celebrity 
11. června 2015 04:15 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Pavla Hodková s dcerkou Josefínkou, jejímž otcem je Jan Saudek! Profimedia
Jan Saudek je sice velký umělec a skvělý fotograf, ale jako otec je trochu… zvláštní! Odmítá totiž fotit svou nejmladší ratolest. Malou dceru Josefínku. Proč?

Saudek je vůbec svéráz a ani v osmdesáti si nedává pokoj s plozením dětí. Sám pořádně už ani neví, kolik jich má. Se současnou partnerkou Pavlínou Hodkovou má holčičku, která jakoby mu z oka vypadla. Ale sám ji ještě nevyfotil.

„Jan se ještě neodvážil k tomu, aby ji vyfotil. Přitom bych byla moc ráda,“ prozradila partnerka slavného fotografa, díky kterému režisérka Irena Pavlásková natočila svůj zatím poslední a velmi úspěšný film Fotograf.

Tam si trochu, možná trochu více Saudek vyřizuje účty se svou expartnerkou a obchodní partnerkou Sárou Saudkovou, která ho měla údajně o vše připravit, včetně domu, peněz i drahocenných diapozitivů. Po uvedení snímku chtěla podávat žaloby. Jenomže jaksi zapomněla, že film je na motivy a nejde o životopis. Navíc lidé, kteří poměry Saudka a Sáry znali, hovoří o tom, že film je ještě slabý čajíček oproti tomu, jak partnerství fungovalo.

Na druhou stranu vztah Saudka s Pavlínou Hodkovou je prý skvělý a tato žena je jedna z prvních, která s ním není kvůli penězům a kariéře, ale kvůli tomu, že Jana má upřímně ráda a váží si ho.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008