Žilkovou se Stropnickým chce někdo zabít?! Strachem ani nespí!

 Celebrity 
09. června 2015 08:25 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Veronika Žilková s manželem Martinem Stropnickým neprožívají zrovna klidné období! Profimedia
Veronika Žilková i její manžel, ministr obrany Martin Stropnický a jejich celá rodina, žijí v obrovském strachu. Na dům Suchdole u Prahy, kde všichni bydlí ´, zaútočili v pondělí večer neznámí žháři zápalnými lahvemi. Pokud by explodovaly v plné intenzitě, mohlo dojít k obrovské tragédii.

Zatímco ministr doma nebyl, jeho žena, děti, zeť, ale i maminka a tchyně ano. Zápalné láhve dopadly na terasu domu, kde se podařilo rodině požár uhasit. Neexplodovaly. Jenže, pokud by se tak stalo, bylo by jasné, že útok byl promyšlený a cílený.

„Nebylo to zřejmě jen zastrašování, jako když někdo někomu strčí do obálky do schránky zlomenou tužku, nábojnici a podobně. Tady už jde o život,“ řekl VIPstory.cz jeden z kriminalistů, který podobné případy zná.

Incident zřejmě souvisí s některými politickými kroky Martina Stropnického, které se patrně jisté skupině lidí nelíbí. Bohužel jsou ohroženi další členové rodiny i ti staří a bezmocní. Podle některých informací z okruhu rodiny, nešlo o první případ zastrašování v souvislosti s politickou angažovaností Stropnického.

"Takové věci se na české politické scéně naštěstí nestávají často. Bohužel to nasvědčuje radikalizaci určitých názorových skupin, které stojí proti hodnotám, jež zastáváme. Pro mě to je vlastně potvrzení správnosti nastaveného kurzu ministerstva obrany, které vedu," komentoval událost Stropnický. "Samozřejmě ale nejde o situaci, která by byla pro mě nebo moji rodinu běžná," doplnil bývalý herec, diplomat, dnes ministr obrany.

Jeho žena, herečka Veronika Žilková se k případu nechce vyjadřovat. Pouze vyjádřila obavy a uvedla, že je to vážné. „To víte, že mám strach. Kdo by ho neměl,“ podotkla žena, která se stará o celou rodinu.

Ochranka ministra a jeho rodiny byla posílena. Čtyřiadvacet hodin denně hlídá dům i obyvatele samotné parta speciálně vycvičených mužů. Je zde totiž podezření, že šlo zatím jen o první varování a útok může přijít kdykoli znovu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum