Najděte mapu k pokladu, odhalte hrozbu z Atlantidy a dobře se rozhodněte, s kým dnes budete spát!

 Life & Style 
09. června 2015 21:38 / redakce
  0
📷
5 fotografií v galerii
Nenechte si ujít velké dobrodružství! BB art
V knihkupectvích občas zahlédnete slogan pravící, že kniha je nejlepší přítel. Leckdo by možná namítnul, že to asi těžko, protože s knížkou nezakalíte, nemůžete si s ní vyrazit do kina, nepokecáte s ní v hospodě a už vůbec si třeba netrsnete nebo nevyjedete na kole.

Přesto je stále dost lidí, kteří na knihu nedají dopustit. Pokud k nim patříte i vy, přinášíme vám tipy na novinky, které právě vyšly u nakladatelství BB art.


Ztracený ostrov
Lincoln Child, Douglas Preston

Gideon Crew je špičkový vědec a král zlodějů, dobře však ví, že jeho život brzy skončí. Když ho jeho záhadný zaměstnavatel Eli Glinn pověří podivným úkolem, nemá důvod ho odmítnout. Gideon má ukrást list ze vzácného Evangeliáře z Kellsu, který právě vystavují v New Yorku a je chráněný nepřekonatelným bezpečnostním systémem. Gideon dokáže nemožné, pergamen získá a zjistí, že pod nádherně iluminovanou stranou se skrývá mapa k pokladu pocházející ze starověkého Řecka, který může mít dalekosáhlé dopady na celé lidstvo….


Šestý zánik
James Rollins

Vojenská výzkumná stanice v odlehlém pohoří Sierra Nevada v severní Kalifornii vyšle nouzové volání zakončené mrazivou žádostí: „Tady je sierra, vítěz, whisky. Došlo k prolomení bezpečnosti. Aktivována pojistka. Bez ohledu na výsledek: Zabijte nás... všechny nás zabijte.“ Když na místo dorazí pomoc, nenajde nikoho živého – a mrtví nejsou jen výzkumníci, ale všechny živé organizmy v okruhu sta čtverečních kilometrů: zvířata, rostliny a dokonce i bakterie. Půda je dokonale sterilní – a zkáza se šíří. Jen jeden tým na světě má potřebné vědecké znalosti a vojenské zkušenosti, aby zvládl takovou misi: velitel Gray Pierce a Sigma. Mají-li zabránit nevyhnutelné záhubě, musí rozluštit hrozbu a kořeny ve vzdálené minulosti – v časech, kdy Antarktida byla zeleným kontinentem a pozemský život balancoval na ostří nože.


Zásnuby
Tasmina Perry

Bohatý přítel Amy Carrellové ukončí jejich vztah těsně před Vánocemi a nechá ji, aby si se zlomeným srdcem poradila sama. Nemá co ztratit, a tak odpoví na inzerát, v němž neznámá osoba hledá společnici pro tajemné „dobrodružství na Manhattanu“.


S kým dnes budeš spát?
Sophie Kinsella

„Myslím, že ze všech knih, které jsem napsala, je tato má nejmilejší,“ píše autorka. Děj se odehrává ve španělských horách, v krásné rozlehlé vile s bazénem, citronovníky a olivovníkovými hájky, v absolutně idylickém prostředí. Ve stejný den se tu sjedou dvě rodiny, které tu chtějí strávit dovolenou, a netuší, že jejich přítel, jemuž vila patří, je omylem pozval na stejnou dobu. (Nebo to nebyl omyl…?) Obě rodiny jsou nuceny zůstat celý týden v jednom domě a při popíjení vína a polehávání pod sálajícím sluncem u bazénu vyplouvají na povrch staré lásky, zrady a nevyřízené účty…
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve