Známe osud syna této české zpěvačky! Víme, na co se chystá

 Celebrity 
10. června 2015 04:57 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Filip nechce být rozhodně žádný mamánek a pouští se do světa Prodimedia
Filip Kratochvíl, syn Lucie Bílé je už dospělý kluk. A zatímco Zlatá slavice ho má pořád za toho svého Filípka, skoro dvacetiletý mladý muž se už cítí být dospělý. Nechce být žádný mamánek. Taky proto se rozhodl, co bude dělat dál.

"Od října nastoupím na filmovou školu do Písku, kde budu i bydlet," prozradil plány Filip Kratochvíl, který měl teď rok skoroprázdniny. Tedy skoro. Fakticky fungoval v rodinném divadle Ta Fantastika, který patří jeho rodičům Lucii Bílé a Petru Kratochvílovi.

Zde si vyzkoušel různé profese. "Od uklízeče WC, pokladního až pro produkčního a technika. Chtěl jsem si opravdu projít vším a vidět ty věci z druhé strany," svěřil se Kratochvíl, který se dokonce loni odstěhoval z "Orlího hnízda" v Otvovicích. S kamarády si kus od sídla své maminky pronajal s kamarády rodinný domek, aby se naučil samostatnosti.

"Domů se samozřejmě vrací a může kdykoli. Dokonce mne prosil, abych ho "vyhodila", ale to já nikdy neudělám. Filip je moje všechno a je to strašně hodnej a citlivej kluk," podotkla Lucie Bílá, pro kterou rodiče a syn znamená všechno na světě.

Filip chce jít na obor filmová režie, což právě Filmová škola a akademie Miroslava Ondříčka (který nedávno zemřel) nabízí. Studovala zde řada potomku známých osobností. Například syn režiséra Karla Smyczka nebo vnuk Jiřiny Bohdalové Marek.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod