Proboha! S kým se to známý český herec ocucával! A co na to jeho žena?

 Celebrity 
09. června 2015 03:30 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Viktor Preiss je docela vášnivý muž, zdá se... hrnecsmichu.cz
Patří k nejlepším českým hercům, podle všeho spořádaným, gentlemanům a přitom pak neváhá dát skoro francouzáka své slavné kolegyni. Viktor Preiss se však rozhodně nesnažil svádět o mnoho let starší Jiřinu Bohdalovou, ale dal ji polibek v rámci dalšího ročníku festivalu Novoměstský hrnec smíchu.

Jiřina Bohdalová je patronkou letošního 37. pokračování festivalu televizních a filmových komedií, kterého se účastní i řada dalších osobností. Třeba režisér Zdeněk Zelenka, Zdeněk Troška, Irena Pavlásková, Václav Vorlíček, Tereza Brodská a řada dalších.

"Jiřina z toho byla až vykulená, jakou pusu ji Viktor vrazil. Ne, že by jí to nebylo příjemné, spíš byla chvíli v šoku," řekla VIPstory.cz členka produkčního týmu. A fotografie to dokazuje. Preiss, který je už desítky let ženatý se svou manželkou, herečkou Janou, se asi tak rozjel, že zapomněl, že proti němu stojí kolegyně.

Novoměstský hrnec smíchu se nese v duchu pohody, smíchu a patří k tradicím mezi českými festivaly. Zahájil ho film Fotograf Ireny Pavláskové a také prestižní výstava fotografií Jakuba Ludvíka.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008