Ten Donutil je ale kus nerudného a arogantního chlapa!

 Celebrity 
11. června 2015 00:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Arogantní a ironický Miroslav Donutil, tedy postava jeho nové role ČT
Je v mužském přechodu, někdo ho naštval, nebo ho nebaví lidi? Nerudný a arogantní, takový je Miroslav Donutil. Tedy alespoň v novém seriálu na kterém pracuje, a který se už brzo objeví na televizní obrazovce.

Miroslav Donutil více jak rok natáčel seriál Doktor Martin. Šestnáctidílný příběh vznikal v Beskydech na Moravě, kterou má herec rád. A právě postava hlavního představitele je nerudná a protivná. Alespoň ze začátku.

„Špičkový chirurg Martin Elinger se přestěhuje do zapomenuté vesničky Protějov a nastoupí zde jako praktický lékař. Mezi místní ovšem vůbec nezapadne. Arogantní a ironický doktor sice zvládá vyřešit složité lékařské případy, v běžné komunikaci s lidmi ale úplně selhává,“ prozradila mluvčí České televize Alžběta Plívová s tím, že v seriálu uvidí diváci další zajímavé tváře.

Kromě Donutila se objeví Jitka Čvančarová, Václav Kopta, Tomáš Měcháček nebo Jana Štěpánková. Každá epizoda se věnuje jednomu ucelenému příběhu a moje postava prochází celým dějem,“ vysvětluje.

„Diváci se mohou těšit na vtipné dialogy, zábavné postavy a ty nejlepší české a slovenské herce. Příběhy mají rychlé tempo, originální lékařské zápletky a především humor. Navíc se děj odehrává v nádherném prostředí Beskyd, takže bude na co koukat,“představuje projekt Vratislav Šlajer, producent filmové společnosti, která seriál pro Českou televizi vyrábí.

Po svém předchůdci totiž doktor Martin podědí kromě ordinace také ulítlou a drzou sestřičku. V její roli sekunduje Miroslavu Donutilovi vycházející slovenská hvězda Gabriela Marcinková. Ve fiktivní vesnici Protějov na doktora Martina čeká ještě další osudová žena – učitelka z místní základky Lída Klasnová. Víc ale prozrazovat nelze. Od podzimu už diváci budou moct příběhy českého „Doktora z hor“ sledovat.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008