Channing Tatum chce žít s čistým štítem: Dceři prý jednou prozradí, že byl striptér

 Celebrity 
30. ledna 2023 22:06 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Chaning Tatum nehodlá před dcerou tajit svou minulost Wikimedia Commons / David Shankbone / volný zdroj
Channing Tatum má jasno v tom, jak bude v následných letech přistupovat ke své dceři. Nemá v plánu před ní skrývat minulost. Prý k ní bude zcela otevřený a poví jí o své práci striptéra.

Když si Tatum povídal s Entertainment Tonight o svém nadcházejícím filmu Magic Mike's Last Dance, řekl deníku, že ještě nemluvil se svou devítiletou dcerou Everly o skutečné inspiraci pro filmovou sérii. Vychází totiž z jeho zkušeností coby striptéra. „Až bude dost stará na to, aby filmy mohla sledovat, povedeme ten rozhovor,“ řekl v rozhovoru zveřejněném ve středu.

O Tatumovi, který v současné době chodí se Zoë Kravitz, je známo, že se několik let živil touto profesí. A byť to není něco, na co by chtěl být člověk pyšný, bere tuto životní fázi součástí své kariéry. Jednalo se vlastně o takový ostřejší rozjezd, než se vrhl do světa modelingu a následně zakotvil u herectví. „Nepřichází nic jiného k úvahu, než že budu mluvit o tom, že její táta nedělal jen filmy. Byl jsem skutečný striptér, takže jí nebudu lhát,“ řekl Tatum.

Herec a jeho bývalá manželka Jenna Dewan přivítali svou dceru na svět v roce 2013. Jejich manželství trvalo deset let, než se v roce 2018 nakonec rozešli. Navzdory rozchodu se snaží udržovat dobré vztahy a společnými silami vychovávají dceru. Jejich vztah začal, když se potkali při natáčení filmu Let‘s Dance, a přestože mezi nimi ihned přeskočila jiskra, časem bohužel vyhasla. Tatum totiž na manželství nevzpomíná úplně s nadšením...

Po rozvodu se Tatum cítil poněkud nervózně, jelikož se z něj najednou stal svobodný otec. Trávit čas s dcerou pouze ve dvojici pro něj bylo něco nového, na co si musel zvykat. „Když jsem se stal svobodným otcem, měl jsem velký strach ze spojení s Everly ve všech směrech, které by si malá holčička mohla přát,“ řekla hvězda filmu Bez kalhot v roce 2021. „Nelakoval jsem si nehty ani jsem neuměl zaplétat copánky."

Pokračoval: „Ale teď dělám obojí. Skočil jsem oběma nohama do tohoto magického světa a byl jsem odměněn jakousi láskou, kterou bych podle mě jinak nikdy nezažil.“

Není vyloučeno, že se dívka vydá ve šlépějích rodičů. Nicméně oba si přejí, aby hereckému světu přičichla, až bude větší. „Jenna a já jsme v tomhle zajedno,“ řekl webu People v roce 2022. „Být dětským hercem nebo umělcem je docela těžké. Také věřím, že pokud opravdu chcete být skvělým umělcem, musíte jít žít skutečný život. A myslím, že dětem v Hollywoodu obecně v cestě stojí spousta věcí, aby mohly vést normální život.“

[:id_9086]

Tatum v poslední době nezahálí a objevuje se v jednom projektu za druhým. Do kin se brzy dostane zmíněné pokračování filmu Bez kalhot, které završí sérii. Po boku Tatuma se objeví například Salma Hayek. V plánu mě několik dalších filmů, z nichž je to například remake ikonického snímku Duch. Měl by působit jako producent a zároveň ztvárnit hlavní roli. Na film však plánuje pohlížet jinou optikou, podotýká web Variety.

Autorský článek, další zdroje: People, Entertainment Tonight, Variety

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít