Gisele Bündchen má možná nového chlapa. Na dovolenou si vyrazila se svým trenérem

 Celebrity 
30. ledna 2023 21:54 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Krásná modelka vyrazila na dovolenou se svým trenérem Depositphotos
Joaquim Valente učí topmodelku Gisele Bündchen jiu-jitsu už asi rok. A v poslední době, tedy zejména v době po rozvodu Gisele a Toma Bradyho, je po jejím boku k vidění i na veřejnosti. A teď si s ním brazilská kráska dokonce vyrazila na dovolenou do své milované Kostariky.

Gisele Bündchen se s Tomem Bradym rozvedla v říjnu loňského roku poté, co v létě po poslední rozepři utekla z jejich domu, kde nechala i jejich dvě děti. Joaquim provozuje tréninkové studio jiu-jitsu v Miami, na Floridě, kam se Gisele přestěhovala poté, co její bývalý manžel podepsal smlouvu s Tampa Bay Buccaneers a začala s ním trénovat.

Teď to ovšem vypadá, že předmětem jejich vztahu není už jen jiu-jitsu. Dvojice spolu vyrazila na dovolenou do Kostariky, kde se zjevně nevěnuje jen odpočinku někde v soukromí, protože byla několikrát viděna na veřejnosti při joggingu.

Jiu-jitsu Gisele začalo asi hodně bavit, protože Joaquim začal trénovat i její dvě děti, dvanáctiletého Benjamina a devítiletou Vivian. A slavná modelka je z toho asi opravdu hodně nadšená, protože se na svém Instagramu pochlubila i videem, na kterém předvádí svoje jiu-jitsu. „Věřím, že čím více nástrojů máme, tím lépe. Cítím se silnější a sebevědomější od té doby, co jsem začala cvičit sebeobranu. Cítím, že je to důležitá dovednost pro všechny, ale zvláště pro nás ženy. Děkujeme @ValenteBrothers za to, že jste úžasní učitelé a že je trénink tak zábavný. Těším se na další zlepšování. Pojďme!“

A teď se tedy Gisele s Joaquimem zlepšuje i během společné dovolené v Kostarice. Zda chce jen modelka trénovat i na dovolené, nebo má se svým trenérem románek, či dokonce nový vztah, zatím Gisele oficiálně nekomentovala.

Každopádně by nebyla první ani poslední. Třeba taková Madonna má ze vztahu se svým tehdejším trenérem Carlosem Leonem dceru Lourdes. A se svými trenéry nebo bodyguardy měla přinejmenším milostný románek řada hereček a zpěvaček.

Joaquim Valente vede tréninkové studio se svými dvěma bratry a stejně jako sama Gisele Bündchen pochází z Brazílie. Ve svém studiu se také proto zaměřují na brazilské jiu-jitsu. Jinak byl až do spojení se slavnou modelkou Joaquim veřejnosti naprosto neznámý.

Ať je to, jak chce, je dobře, že si Gisele po rozvodu s Tomem Bradym zase užívá života. Většinu společného života s ním totiž strávila doma sama s dětmi a vzdala se i svojí zářivé modelingové kariéry. A byly to opravdu dlouhé roky. 

Gisele začala s Tomem Bradym chodit totiž už v roce 2006. To bylo rok poté, co se rozešla s Leonardem DiCapriem, protože se jí už nelíbilo, jaký je to puberťák. Ostatně DiCapriova záliba v modelkách je pověstná. V roce 2009 si Gisele Bradyho vzala a od té doby se s ním stěhovala po různých městech USA, podle toho, za jaký tým zrovna Brady hrál. Žádné další vztahy slavné modelky veřejně známé nejsou. Možná na tento krátký seznam ale přibude jméno Joaquim Valente.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Gisele Bündchen (@gisele)

 

Autorský článek, další zdroj: Instagram

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47