Hvězda Slunečné Regina Řandová na Vánoce nepeče. Prozradila proč a s kým stráví konec roku

 Celebrity 
13. prosince 2021 09:48 / René Černý
  0
📷
8 fotografií v galerii
Regina Řandová peče jen, když je to nutné nebo v rámci benefičních akcí Se svolením Jaroslava Hauera
Je nejenom dětskou televizní a filmovou hvězdou, ale také dabérkou a herečkou známou z filmů a současných seriálů jako Ohnivý kuře a teď Slunečná. Diváci ji poprvé více zaregistrovali ve filmech Má láska s Jakubem nebo Bota jménem Melichar. Tuto roli jí už nikdo neodpáře.

Regina Řandová, kdysi Zahradníková se později vrhla na dabing. Ten dělala i v době těhotenství a dospívání syna. Sem tam si v něčem zahrála. Aktivní byla i v divadle, ale to, jak sama říká, jí neumožňovala starost o dítě. V posledních letech ji více vídáme díky seriálům a momentálně hraje jednu z drben ve Slunečné.

"Ta role mě baví, stejně jako mě to baví s holkami, kolegyněmi. Je tam skvělá parta a fakt si to užíváme a někdy i zapomeneme na čas a je nám nějak jedno, že je to dvanáctihodinová směna. Záleží na tom, jak a s kým ji strávíte," říká Regina Řandová.

Vzhledem k tomu, že už je dvojnásobná babička, dostaly pro ni Vánoce zase nový rozměr. Cukroví prý ale nepeče.

"To se přiznávám bez mučení, nepeču, není na to příliš času. Peče maminka a teta. Já jen budu pomáhat slepovat. Míváme tak 10 druhů," svěřila se inStory.cz herečka a dabérka, jejímž hlasem mluví například nejčastěji Angelina Jolie.

"Já nejraději linecké, ale mamka peče takové úplně neklasické druhy. Třeba anýzová kolečka nebo hamburské, což jsou takové čtverečky z těsta, meruňkové marmelády na jedlém papíru a ještě nahoře s pěnou z bílků," prozradila něco z rodinných tradic vánočního cukroví.

Výzdobu už má Regina i se stromečkem hotovou od 1. adventní neděle a dárky zabalené. "Takže u mě už může být Štědrý den zítra. Budeme u dětí, s vnoučaty a maminkou. Na silvestra bych si chtěla zajet na hory. Žádnou velkou akci nechystám. Ráda budu v klidu s mužem, kdekoli," podotkla Řandová.

Sama je zvědavá, co jí přinese příští rok, ale jediné, co si přeje, ať je zdravá a stejně tak i všichni její blízcí. To je pro ni největší dárek. 

Velmi úspěšný seriál Slunečná sice pomalu, ale jistě končí, nicméně Regina si nestýská. Něco končí a něco začíná. A kdo ví, třeba na ni čeká další hezká role. Nicméně práce bude mít i tak až až.

"Doufám, že budu dělat další řady dabingovych seriálů, mám před sebou spousty dílů dokumentů. Dabingová práce přichází téměř ze dne na den, takže to, jestli mám teď v diáři začatek roku volněji, neznamená, že zítra nebo za týden či měsíc to nebude jinak. Dále mě čeká práce v Rádiu Blaník a Rádiu Dab Praha.

Co o sobě, svém životě i bývalém, dnes už nežijícím muži, mimochodem synovi slavného tchána, herce Čestmíra Řandy nejstaršího, prozradila? A co ji těší? I o tom před časem Regina Řandová promluvila v talk show René Kekelyho Face To Face.

Zdroj: Autorský článek.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum