Halina Pawlowská všechny šokovala svým vzhledem. Takhle jste ji ještě neviděli

 Celebrity 
07. března 2020 15:24 / René Černý
  5
📷
5 fotografií v galerii
Halina Pawlowská bez make-upu a v županu Facebook H. Pawlowské
Vždy upravená, nalíčená a vystylovaná. Ovšem tím, jak se Halina Pawlowská ukázala nyní na veřejnosti, všechny poněkud šokovala. Co se jí stalo? Že by jen momentální nápad?

Spisovatelka, scénáristka a moderátorka Halina Pawlowská dva týdny před svými 65. narozeninami ukázala svou nejcivilnější tvář. 

"Bez make-upu, v županu a s věčnou touhou v očích...," napsala Pawlowská, která zveřejnila fotku na svém profilu na sociální síti. Bez bližšího vysvětlení, zda má virózu, pyžamovo-županový den nebo ji jen přepadly chmury.

Že by měla důvod k depresím, se nezdá. Kromě toho, že vysílá v rozhlase, patří mezi nejprodávanější a nejplodnější spisovatelky, jezdí svou One woman show, která je vždy vyprodaná, miluje sladké, a to jak známo, je dobré na nervy. 

Vždyť taky nejoblíbenější hláška slavné moderátorky je, že nejlepší sport je kafe a dort. Na váhu nehledí, má radost ze života a má na to i své známé rady a bonmoty. "Napsala jsem 30 knih, ale všechny zajímá 30 kilo navíc. Ale to je prostě normální. Já jsem v pohodě a něco dobrého na zub si dám vždy, když dostanu chuť. A tu mám vlastně pořád...," řekla před časem vtipně Pawlowská.

Má taky speciální radu pro muže, kterým vadí na ženách nějaké to kilíčko navíc. „Nemiluj nikdy debila, který kouká na kila.“

Sama už nějaký ten rok žije s partnerem Karlem Czabanem. Chodí s ním na akce, jezdí na dovolenou a před časem se nechala dokonce slyšet, že ani svatbě se nebrání. Uvidíme, jak to s jejím rozhodnutím nakonec dopadne. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve