Nejkrásnější a eroticky nabitá česká malířka. Chtěli byste mít doma její obrazy nebo ji samotnou? Maluje totiž nahá!

 Celebrity 
08. června 2014 12:19 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Dáša nemá s nahotou problém... Foto: Facebook D. Jihlavcové
Osobitá a provokativní, přesně jako její díla. Taková je malířka Dagmar Jihlavcová, česká fotomodelka, která sklouzla od nahotin k umění. I když, něco ze své původní profese si přeci jen vzala s sebou, tu nejvíc pikantní část.

Sama říká, že miluje život, ráda vybočuje z řady a že mezi svým exhibicionismem, focením aktů a malováním abstraktních obrazů vidí jistou paralelu. „S nahotou opravdu nemám problém, část svých obrazů jsem dokonce malovala tak, jak mě pánbůh stvořil,” přiznala se Dáša. A když je u práce oblečená, maluje sama, za doprovodu oblíbené hudby, jen v tričku, které si také upravila podle vlastních představ.

Přitom se k tvorbě dostala úplnou náhodou. Svého velmi, velmi zámožného (dnes již ex) přítele doprovázela na pracovní cestě po Nigérijském Lagosu. I přesto, že Jihlavcová před odletem užívala antimalarika, koncem prvního týdne se nakazila malárií. Po třech týdnech na soukromé klinice lékaři svolili k domácí péči v přítelově rodinném paláci. S kapačkou, dietou a přísným klidovým režimem už se tak nudila, že jednoho dne prošmejdila prostory a za zamčenými dveřmi objevila místnost plnou barev, štětců a pláten. „Toužila jsem všechno si osahat. Tak jsem se do toho pustila s kapačkou u ruky a šlo mi to docela dobře,” říká Jihlavcová.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve