Všechny dámy, dívky, ženy sem. Ale musíte si pospíšit, tohle zboží jde rychle na odbyt.

 Celebrity 
08. června 2014 11:33 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
No páni! Foto: Archiv vipstory.cz
Konečně soutěž, v níž můžeme okukovat naopak polonahé chlapy. A letos je prý velmi dobrá úroda. „Jsem moc spokojený. Myslím, že to bude silný ročník. Finalisté mi připadají v dobré fyzické i psychické kondici. Těším se, co ukáží při finále,” zhodnotil situaci pořadatel akce David Novotný. My vám teď z celkového počtu přihlášených, kterých bylo bez tří tisíc, ukazujeme pouze těch dvanáct nejlepších.

Situaci přišli předem omrknout i porotci. Například Míša Nosková, které nic nebrání v tom, aby pokukovala po případném partnerovi. „Mně se líbí černovlasí kluci, hlavně musí mít i něco v hlavě a ne jen ve svalech,” řekla zpěvačka. To Eva Decastelo si nebrala servítky a rovnou chlapům nabízela, že potřebuje někoho na sekání trávy. Ani její manžel, kterého tolik miluje, se k tomu prý nemá.

Dámy doplní také nová a znovu sexy Kateřina Kornová. Tu musí muž zaujmout především svým charisma. „Je fajn když má určité kouzlo osobnosti. Jsem ráda, že u toho můžu být jako porotkyně a těším se na ty kluky, jak se předvedou. Mládí, fyzická krása i trocha inteligence je super kombinace,” míní Kornová.

Zatím se pokochejte pouze na fotografiích, ale 22. srpna se budete moci pokochat přímo během slavnostního večera, kdy se rozhodne o vítězi.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008