Tahle zpěvačka nechtěla ani album ani tour a letos má obojí!

 Celebrity 
14. října 2017 02:05 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Petra Janů si jako dárek k půlkulatinám dává novinkové album i nové tour! ShowPix
Letos jí bude 65 let a málokdo by to do ní řekl. Původně se zařekla, že žádné novinkové album už dělat nebude a tour vlastně taky ne. Odříkaného chleba největší krajíc, jak se říká, protože Petra Janů má letos obojí!

Za svůj život vydala zpěvačka mnoho desek, takže dluh vůči svým příznivcům vlastně neměla. Přesto před nedávnem do světa pustila nové album Blázni, které možná překvapí i skalní fanoušky.
 
„Přemluvili mě kluci z kapely Amsterdam. Donesli nové písničky s dospělými texty a mně se moc líbily. Celé album je, mírně řečeno, dramaturgicky velmi pestré. Mezi novinkovými písněmi najde ten, kdo si ho pustí, tvrdší bigbít, vánoční song, rokenrol, sambu, ale i tango. Nové písničky jsme doplnili několika staršími peckami z rockové éry, které zůstaly neprávem opomenuty a dostaly na desce nový kabátek,“ svěřila se zpěvačka, která má jeden z největších hlasových rozsahů u nás. 

Už 19. listopadu oslaví půlkulatiny. Jak sama říká, její věk je jen číslovka a necítí se na něj. Cvičí, snaží se jíst zdravě, pracuje na zahradě na své chalupě v jižních Čechách a ráda si třeba zajde s kámoškou na oběd nebo kafe. „Prostě žiju a nehodlám s tím rozhodně skončit," směje se Petra Janů, původním jménem Jana Petrů. 

„Všechny zvu na mé tour Léta bláznivá, které začíná už tuto sobotu ve Zlíně a poslední devátý koncert odehrajeme s mou kapelou v předvečer mých narozenin 18. listopadu v Lucerně. Duety si tam budu mít s Noidem a Petrem Kolářem,“ dodala Petra Janů. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod