Kateřina Votavová si musela bedlivě hlídat intimní partie. Vyfásla totiž šaty podobné těm ze skříně Paris Hilton.

 Celebrity 
08. června 2014 05:38 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Bezpečno nebylo z žádné strany Bubbleology
Existují šaty, které rozhodně nejsou pro stydlivky. Stačí se totiž jen mihnout kolem pánského nebo klidně i dámského oka a všichni jsou v pozoru. Finalistka České Miss Kateřina Votavová přesně jedny takové vyfasovala na poslední klapce filmu Modelky s.r.o.

Jak již název napovídá, Katka hraje jednu z modelek a dostala ten nejodvážnější model. Neměla pod šaty ani kalhotky, ani podprsenku a bylo to vidět. Proto zatímco jiní slavili konec natáčení, ona se musela neustále bedlivě kontrolovat, aby neukázala více než je zdrávo. Byla z toho lehce nervózní, ale místo panáků do sebe na kuráž lila ochucené čaje Bubbleology.

Hanbaté šatečky svou výstředností stylem nápadně připomínaly jeden z nestoudných modelů marnivé dědičky Paris Hilton. Ta si na červený koberec vyšlápla v oděvu, jenž částí posetou flitry schovával opravdu jen to nejnutnější a pro spodní prádlo v tomto případě rovněž nebylo místo. Kateřina měla situaci o to složitější, že její mini musela hlídat i při sezení, které bylo možné pouze s nožkou přes nožku.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47