Kde nechala Lejla Abbasová svého milovaného Fiátka? Kocáb ji vyslal na cestu samotnou a vlakem.

 Celebrity 
07. června 2014 05:52 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Lejla vyrazila za adrenalinem Foto: inoXcar Exclusive
Ještě nedávno se Lejla Abbasová chlubila krásně žlutým Fiatem, kterého dostala od svého partnera Michaela Kocába a teď slyšíme, že jezdí vlakem? Trmácela se až do moravských Slušovic, kde se jel 22. ročník Rally Sprint Kopná.

„Původně jsme se chystali celá rodina, ale David onemocněl, a tak Michal zůstal doma a já jsem nechtěla rušit slíbenou účast. Nechtělo se mi řídit, a proto jsem se projela vlakem a bylo to vlastně o dost příjemnější, než po té rozkopané D1,” svěřila se Lejla, která je ze svých Afrických cest zvyklá na ledacos.

Loni čokoládová moderátorka odjela na pozici navigátorky jednomu ze závodníku Antonínovi Tlusťákovi, ale teď si netroufala a přijela pouze fandit. „Překvapilo mě, jak moc jsou ty závody profesionální a hodně náročný. Já jela tenkrát jen okruhovou rally a to byla proti tomuhle úplná brnkačka,” řekla Lejla a lákala ji myšlenka, že by si taky zazávodila, ale nakonec se zalekla té dřiny.

Užívala tedy sluníčka a zpátky vlakem si odvezla od milovníků motosportu pro svůj nadační fond Asantey Kenya finanční dar. Jeden obdržela i Vendula Svobodová pro Kapku naděje. Pracovně ovšem byla na druhém konci republiky, a tak do Zlína dorazila hned druhý den.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve