Petr Novotný se pomalu vrací do života. Stále má potíže s mluvením, ale už dokonce hraje ve filmu.

 Celebrity 
07. června 2014 07:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Petr Novotný nabírá síly Bubbleology
Herec a bavič Petr Novotný loni v říjnu utrpěl na pražském ruzyňském letišti mozkovou příhodu a nebylo jasné, jestli se z toho dostane. Po mrtvici ochrnul a nedokázal ani pohnout rukou ani mluvit, silou vůle se však dostal z nejhoršího.

I když má ještě menší problémy s mluvením, můžeme říct, že je zpět ve formě. Dokonce už opět hraje. „Všechno jde pomalu, ale lepší se to. Mám problém s mluvením, nenacházím slova, ale opravdu se to zlepšuje,” prozradil pln života Novotný na poslední klapce filmu Modelky s.r.o. „Co mám říct, to se naučím. V tom problém nebyl,” upřesnil Petr, který se ve snímku potkává například s Reginou Rázlovou. Ta se k herectví vrací po dlouhých sedmnácti letech. O svém zdravotním stavu bohužel to samé co její kolega říci nemůže. Trpí roztroušenou sklerózou, herectví je ovšem její život. „Nabíjí mě to, je tu hrozně fajn parta,” řekla Rázlová.

Celý štáb se o Petra staral přímo ukázkově, k čemuž patřila i starost o dodržování jeho pitného režimu. A přestože modelky se v reálu prolévají většinou jen čistou vodou bez bublin a příchutí, Petr si na natáčení filmu Modelky s.r.o. pochutnával na specialitě - čajích Bubbleology, které nabízejí tolik příchutí, že to svět ani Petr Novotný v životě neviděl!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum