Co asi musela udělat krásná Andrea Kerestešová, aby jí kolega Budař chvíli postál?

 Celebrity 
07. června 2014 13:50 / Jitka Jahodová
  0
📷
8 fotografií v galerii
Jan Budař se velmi nerad fotí Foto: Andrea Kerestešová
Kdo se už někdy pokusil vyfotit Jana Budaře, tak ten nám dá za pravdu. O herci se totiž ví, že se fotí opravdu jen když je to nutné. Kolegyni Andreu Kerestešovou proto asi musí mít hodně rád, když zapózoval na jedné z jejích fotografií. Herečka se svou tvorbou již od počátku snaží zajímavě znázornit známé osobnosti a jí blízké.

„Jedná se o vyjádření hledání pravdy, dobra, smutku, života a smrti. Tak nějak jednoduše nové klišé ve starém obalu,” říká kráska seriálu Cesty domů. A proto na výstavě zvané Syndrom aneb mezi nebem a zemí najdete například Lenu Brauner v pokročilém stádiu těhotenství na hřbitově. „Syndrom vznikl na základě vyjádřit a zároveň položit otázky, na které si odpověď musí najít každý sám,” vysvětluje Kerestešová.

Výstava oslovila především svým tématem – dualita kolem nás. To by se dalo vysvětlit tak, že život je krásný, ale také těžký, radostný a někdy smutný. Nerozpoznáme-li zlo, nejsme schopni určit, co nás dělá šťastnými. Snahou člověka není dualitu překonat, ale pochopit.

A velké pochopení musí mít pro Andreino umění jistě i její přítel Mikoláš Růžička, který se pro lepší umění nechal dobrovolně zmrazit! Respektive herečka ho prý přestříkla námrazou. To musí být tedy hotový anděl.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008