Pohublý Dalibor Gondík je závislý. A je to na něm znát.

 Celebrity 
08. června 2014 07:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Dáda běhá od rána do večera Foto: adidas
Co se vám vybaví, když se řekne běh? Nám jednoznačně moderátor a herec Dalibor Gondík. V jeho diáři byste těžko hledali volné chvíle a přesto je schopen za měsíc naběhat přes 300km. Kvůli zákeřné nemoci se stal běh jeho ”náboženstvím”, na němž je, jako celá řada sportujících, přímo závislý. A využívá ho i místo dopravy po Praze. Však na herci také nenajdete ani gram tuku, až v mnoha lidech budí hrůzu, zda není zdravý až moc.

Jeho kolegové jsou již zvyklí, že do studia přichází v běžecké výstroji, aby po dokončení natáčení mohl bez zdržování naběhat další kilometry, které jsou potřeba. Samozřejmě Daliborův program zahrnuje i nejeden běžecký závod. Prostě běh miluje. „Je to pro mě nejen způsob, jak se udržet ve formě, ale hlavně je to skvělá relaxace a proto mu rád věnuji většinu mého času,” říká Gondík.

Taková situace už si samo sebou žádá i patřičný oděv, jelikož je v běžeckém možná více než v normálním oblečení. V nepřeberném množství dává Dalibor přednost běžecké kolekci adidas boost a supernova, které využívají technologie zpříjemňující běžecký zážitek a usnadňují sportovní výkon a díky nezbytným reflexním prvkům se v Praze nikdy neztratí.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47