Pohublý Dalibor Gondík je závislý. A je to na něm znát.

 Celebrity 
08. června 2014 07:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Dáda běhá od rána do večera Foto: adidas
Co se vám vybaví, když se řekne běh? Nám jednoznačně moderátor a herec Dalibor Gondík. V jeho diáři byste těžko hledali volné chvíle a přesto je schopen za měsíc naběhat přes 300km. Kvůli zákeřné nemoci se stal běh jeho ”náboženstvím”, na němž je, jako celá řada sportujících, přímo závislý. A využívá ho i místo dopravy po Praze. Však na herci také nenajdete ani gram tuku, až v mnoha lidech budí hrůzu, zda není zdravý až moc.

Jeho kolegové jsou již zvyklí, že do studia přichází v běžecké výstroji, aby po dokončení natáčení mohl bez zdržování naběhat další kilometry, které jsou potřeba. Samozřejmě Daliborův program zahrnuje i nejeden běžecký závod. Prostě běh miluje. „Je to pro mě nejen způsob, jak se udržet ve formě, ale hlavně je to skvělá relaxace a proto mu rád věnuji většinu mého času,” říká Gondík.

Taková situace už si samo sebou žádá i patřičný oděv, jelikož je v běžeckém možná více než v normálním oblečení. V nepřeberném množství dává Dalibor přednost běžecké kolekci adidas boost a supernova, které využívají technologie zpříjemňující běžecký zážitek a usnadňují sportovní výkon a díky nezbytným reflexním prvkům se v Praze nikdy neztratí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím