Jak si vede NeVyVolená Eva (ta s tím krkolomným jménem)? Vyrazili ji z akce, tak aspoň přede dveřmi ukazovala prsa, aby si jí někdo všimnul...

 Celebrity 
06. června 2014 11:07 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Mám je tam! Foto: Archiv vipstory.cz
Víc slavná než ona sama je její touha po slávě. U nás v redakci byla žadonit o články poněkud podivným způsobem, ale my jsme její nabídce odolali... Bohužel jí nedochází, že pokoušet se vejít kamkoli, kde mají dveře, je smutné a zoufalé. NeVyVolená Eva Feuereiselová (uf!) ovšem dělá, nač jí síly stačí, aby si jí někdo všimnul. Sama se zve na společenské akce a i když ji vyhodí ven, nevzdává se.

Stejně tomu bylo i naposledy, když se bez pozvání vkradla na představení finalistů Muž roku. Než se ale stihla otočit na podpatku, už ji pořadatel hnal pryč, že tam nemá co dělat. Ani to jí však nebylo překážkou. Venku běhalo dost fotografů na to, aby předvedla divadlo – podívejte se na moje silikony.

V dnešní době už má umělá prsa každá druhá, ale Eva ChciBýtSlavná je má proto, že o holkách se silikony se píše. Takže si je přede všemi ždímala do objektivu fotoaparátů ostošest, aby z toho pak vyždímala co nejvíc článků o tom, že existuje a má silikony.

Dobře si ale těchto pár řádků zapamatujte, dlouho o ní zase nic nenapíšeme.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008