Anna Julie Slováčková po léčbě rakoviny. Mám špeky a celulitidu, ale tohle tělo mi zachránilo život

 Celebrity 
06. ledna 2021 13:45 / René Černý
  0
📷
11 fotografií v galerii
Anička Slováčková se fanouškům svěřuje i s nepříjemnými věcmi Archiv A. J. Slováčkové
Velký důvod k úsměvu má zpěvačka a herečka Anna Julie Slováčková. Do světa poslala jednu zásadní a pozitivní zprávu. Je zdravá! Má to oficiálně potvrzené od lékařů. I když to koncem roku věděla, přeci jen si nechávala jistou rezervu. K tomu fanouškům poslala i dojemný vzkaz, který přiložila k fotografii svého těla před zrcadlem.

„Tentokrát nebudu psát další slohy o tom, jak byl tenhle rok pro spoustu z nás těžký, plný uvědomění a přehodnocení priorit atd. Mám pocit, že to už jsem tu řekla stokrát, četla stokrát a nemusím to psát k přání i na další rok," svěřila se Anička Slováčková s tím, co bylo velkým přáním a co se jí splnilo - být zdravá!  

Už loni, kdy byla hostem talk show Face To Face, prozradila, že se cítí být zdravá a věří, že to tak bude i po vyšetření a testech na konci roku. Naštěstí se tak stalo a mladá zpěvačka a herečka "bubáka" v podobě zákeřné rakoviny prsu porazila. Celý rohovor si můžete pustit ve videu.

 

„Můžu vám teď s čistým srdcem říct jednu věc – jsem zdravá. Metastáze jsou od operace pryč, krev je v pořádku, sono neukázalo žádné nové nálezy,“ potěšila Anička své příznivce.

„Čekají mě teď každé tři měsíce kontroly. Celé to vstřebávám a upřímně pro mě bylo celkem těžké roztroubit to do světa, protože vím, jak těžké by pro mě bylo, kdyby za tři měsíce bylo všechno zase jinak a čekalo by mě nedej bože všechno od začátku... Ten strašák už tu bude asi vždycky, ale přijímám ho a určitě se spolu naučíme brzy pracovat," doplnila a popřála všem, aby stejně jako ona našli sílu bojovat v těžkých situacích a na konci každého dne měli důvod k úsměvu. Kromě jiného se Anička naučila mít ráda sebe a své tělo, ať vypadá jakkoli. Jak sama říká, v posledním roce jí zachránilo život.

"Tohle jsem já. Tohle je tělo, které je o několik kilo těžší než před celou nemocí. Tohle je tělo, které má celulitidu, špeky na břiše a tři brady. Já vím, že nevypadá dokonale. Nejsem modelka z katalogu, ale tohle tělo mi zachránilo život," uvedla k černobílým fotkám v prádle.

"A já se stydím za to, kolikrát stojím doma před zrcadlem, brečím a je mi ze sebe špatně, protože nejsem ta drobná, hubená holka, jakou jsem si jako malá vysnila být," svěřila se Anička s pocity, které při pohledu do zrcadla zažívá nejedna žena.

Teď už se těší, až začně opět aktivně sportovat a radovat se z každého pohybu, který zvládne a jemuž se v průběhu léčby nemohla věnovat. "Chci ho (tělo) zaplavit láskou v podobě zdravého jídla. A hlavně o svém těle smýšlet pozitivně," dodala Slováčková, jež je pro své fanoušky velkou inspirací. Celou dojemnou zpověď naleznete v naší fotogalerii pod článkem.

Tisíce fanoušků přejí Slováčkové hlavně zdraví a štěstí a obdivují ji nejenom za její statečnost, ale i otevřenost a upřímnost. Za to, že šla s kůží na trh, čímž ale jistě pomohla desítkám podobně nemocných dívek a žen, které se třeba bojí o svém problému mluvit nebo neví, jak se k němu postavit. 

Sama Anička se teď věnuje natáčení Ordinace i svým hudebním projektům. Se svou kapelou Aura chystá další písničky a novou desku. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47