Dominika Gottová promluvila o svém otci, maceše Ivaně, údajném bratrovi a plánech na vlastní rodinu

 Face To Face 
24. prosince 2020 07:35 / René Černý
  13
📷
7 fotografií v galerii
Dominika Gottová promluvila o svém otci, maceše Ivaně i údajném bratrovi Face To Face
Česká veřejnost se o ní dozvěděla, když jí bylo devět let. Od svých patnácti začala používat otcovo příjmení. Před lety se přestěhovala do zahraničí, kde se dokonce vdala, teď žije střídavě v Česku a ve Finsku. Jaký vztah měla se svým otcem? I o tom napsala svou knihu. A v talk show René Kekelyho Face To Face Dominika Gottová o mnohém promluvila.

Přestože některá média spekulují, že Dominika Gottová stále není v pořádku po problémech, které přiznala s alkoholem nebo s prášky, ona sama se cítí dobře. A říká, že se jí v rámci možností daří dobře.

„Pochopitelně situace teď není pro nikoho jednoduchá. Mám teď roušku, protože mám maminku v domově seniorů a budu za ní chtít jít, a bude zapotřebí covid test na Vánoce. Mamince se v rámci možností daří, ale už to trvá tak dlouho a je to pro ni pochopitelně psychicky náročné. To, že je pořád uzavřená mezi čtyřmi stěnami. Telefonování je vlastně jediná možnost komunikace,“ přiznala Dominika Gottová, jak hovoří se svou maminkou Antonií Zacpalovou, s níž měl právě Karel Gott dceru.

Gottová spolu s kamarádem a kolegou Lubošem Procházkou vydala knihu, která mapuje vzpomínky na jejího otce, slavného zpěváka. Publikace zachycuje Dominičino dětství, dospívání, vztahy s otcem, společné zážitky, její vztahy s muži, včetně jejího manžela Tima Tolkkiho.

A jsou tam i pasáže smutné. Poslední léta tatínka, když jsme spolu mluvili naposled, byl na tom už špatně. Já jsem do poslední chvíle věřila, že se uzdraví. Náš poslední telefonát vyzněl velmi pozitivně, tak jsem doufala, že se z toho dostane. A když jsem se dozvěděla, že zemřel, tak to byl pro mě obrovský šok, byť mě moje lékařka varovala: i když ti táta tvrdí, že se cítí lépe, tohle je opravdu špatné, já tomu žádnou naději nedávám. Buď připravena na nejhorší. Možná mě nechtěl strašit, nebo se sám snažil věřit, že je z toho cesta ven,“ přiznává Dominika Gottová.

Prý by teď chtěla být spíš utajenou dcerou Karla Gotta, což byla do svých devíti let. Otázkou zůstává, zda nelituje některých prohlášení, která za poslední několik týdnů a měsíců médiím poskytla. Včetně nedávného tvrzení, že Karel Gott měl ještě další dítě, syna.

„Vyjádření nelituji, včetně toho o Ivaně, protože ona zveřejnila moje osobní problémy před několika lety, což podle mě mohlo taky zůstat v rodinném kruhu,“ míní nejstarší dcera Karla Gotta.

Nedávné prohlášení Dominiky, že čtyři dcery Karla Gotta by měly mít bratra, zatřásly mediálním světem v Česku. Na otázku, proč to otec neřekl sám za svého života, jeho nejstarší dcera říká, že to se už asi nikdo nedozví.

„S tím chlapcem se nevídáme. Pokud se opravdu jedná o toho člověka, o kterého se má jednat, tak si myslím, že ani teď není v České republice. Bude pravděpodobně s maminkou trávit čas v teplých krajích. Já jsem ho viděla myslím dvakrát, ale už je to několik let. Ale nemám žádné zprávy ze současnosti.“

Prohlášení o tom, že má mít Karel Gott syna, vzbudilo velkou pozornost. Reakce z Betramky od vdovy Ivany Gottové prý Dominika žádné nemá. Se svým bratrem by se ale v budoucnu ráda vídala.

„Ráda bych ho poznala teď v tom věku, v jakém je. Jistě bychom si už měli o čem povídat a třeba bychom našli nějaká společná témata, protože většina mých zájmů jsou klučičí zájmy,“ říká Dominika Gottová.

Jaké zájmy to jsou, proč neposlouchá písničky svého slavného otce, co se chystá v životě dělat dál, zůstane v Česku nebo se vrátí do Finska a chce založit vlastní rodinu? Na to vše a mnoho dalšího Dominika Gottová v pořadu Face To Face odpověděla.

 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod