Tak moc by si Dáda Patrasová přála Felixe Slováčka zpět, že je schopna říkat cokoli

 Celebrity 
04. prosince 2020 12:56 / René Černý
  0
📷
7 fotografií v galerii
Takhle společně Vánoce Patrasová se Slováčkem už dlouho neslaví Archiv FTV Prima
Přání je otcem myšlenky, říká se. U zpěvačky a herečky Dády Patrasové to platí dvojnásob. Tak moc by si přála svého stále ještě manžela, hudebníka Felixe Slováčka zpět, že je schopna říkat cokoli. Možná i nepravdy. Alespoň tak to totiž vypadá v situaci, která opět oba manžele zásadně rozděluje.

Patrasová se nedávno svěřila, že se s Felixem vidí denně, ona mu dokonce vyvařuje a nepřímo poslala jeho partnerce, výtvarnici Lucii Gelemové vzkaz ve smyslu, že je otázkou, zda si může být jeho láskou k ní tak jistá. To ovšem nadzvedlo Slováčka, který situaci objasnil.

"Já v naší vile vyklízím kancelář, tak tam skoro denně chodím, ale jinak se nic nemění. S Lucií se taky nic nemění," říká saxofonista a člověk, který se v showbyznysu pohybuje přes 40 let. 

„V této době se mám asi jako všichni ostatní. Jsme stále zavření doma. Mám kočku, mám psa, dělají mi společnost. A vařím pro manžela," řekla Patrasová v televizním rozhovoru a dodala: „Vypadá to, že jeho paní asi nevaří, nevím." 

Zaspekulovala, že je otázkou, zda její manžel, kterého se ona sama nehodlá vzdát, už proto, že by přišla o značnou část společně získaného majetku, s Lucií Gelemovou stále je. Přitom sama Patrasová přiznává, že má svého italského přítele a vše je údajně taky naprosto v pořádku. 

„Jsem s Lucií, hodlám s ní být i nadále a jsem s ní spokojený," vzkázal Slováček a také jeho partnerka uvedla, že je vše v pořádku. Jsou střídavě v Praze a na chalupě v jižních Čechách, kterou adventně vyzdobili a užívají si pohody. 

Jako v každém vztahu přijdou občas mráčky, ale kde ne, že? "Jsme spolu, jsme spokojení a ať si každý vypráví, co chce a říká si, co chce, to je jeho věc...," doplnila nepřímo na adresu Dády Patrasové Gelemová, která pracuje i pro Správu Pražského hradu. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47