Do toho už by se Csáková nevešla! Její krásná nástupkyně vyfásla novou garderobu pro štíhlé.

 Celebrity 
25. října 2014 13:27 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Kamila Nývltová jako Kleopatra Archiv
Před třinácti lety měl muzikál Kleopatra svou premiéru s Monikou Absolonovou a ve čtvrtek v podvečer se egyptská královna vrátila zpátky do divadla s Kamilou Nývltovou, která už drží pomyslné žezlo v tomto představení taky pěkných pár let.

„Už to bude šestým rokem, utíká to. Netuším, kolik jsem odehrála představení. Nastoupila jsem ve svých devatenácti a mezitím se toho hodně změnilo. Dospěla jsem, jsem starší a zkušenější,” řekla Kamila vipstory.cz a zavzpomínala, že se kolem ní za tu dobu vystřídalo mnoho kolegů.

A také mnoho královen, mezi nimiž byla třeba i prostorově výraznější Ilona Csáková, po níž Nývltová původně dědila kostýmy. Mívala totiž o patnáct kilo víc! Dnes je z ní však krásná štíhlá dívka a dostala oblečení zbrusu nové. „Na jevišti bychom se samozřejmě nestihli převlékat tolikrát jako ve filmu, někdy jsme pořád na scéně. Mám asi pět kostýmů,” prozradila nám Kamila.

Jelikož bylo v Egyptě vedro a Kleopatra byla krásná žena, moc toho na sobě nemívala. Dalo by se říct, že nosívala šperků než látek. To se samozřejmě odrazilo i na znovuobnoveném představení, kde krásná zpěvačka pobíhala v dlouhatánských rozparcích.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47