Brožová zažila s přítelem velkou romantiku. A hned se s tím pochlubila!

 Celebrity 
20. listopadu 2016 02:35 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Kateřina Brožová si užila super houbařský víkend s partnerem Jaromírem Soukupem! Facebook K. Brožové
Herečka a moderátorka Kateřina Brožová je, ač se to někomu možná nezdá, velká romantička. A když má možnost prožít něco hezkého, hned se s tím svěří širokému okolí. To také udělala poté, o s mediálním magnátem Jarosmírem Soukupem strávila víned na chalupě.

Brožová s partnerem, kterému patří část TV Barrandov a vydavatelství, vyrazila na houby. A jak sama na sociální síti uvedla, šlo o ”poslední listopadové houbaření”! 

Kateřina, která je v pracovním zápřahu, kdy kromě moderování pořadu Exkluziv, hraní v divadle a dalších aktivitách, strávila pár dní v přírodě, na čerstvém vzduchu. A to prospěje kažému. Hlavně všem, kteří nemají standardní pracovní dobu, pracují hlavně hlavou a jsou stále mezi lidmi.

“Byla to  krása. Klid, pohoda, čistý vzduch,” svěřila se stále sexy Brožová, které by i dvacetileté dívky mohly závidět nejenom skvělou postavu, vzhled, ale i energii, kterou doslova srší. 

Zimu Brožová moc nemusí, ale těší se i na hory. Hlavně ale na jaro, až bude zase moct s dcerou a přítelem vyrazit a nějaký hezký prodloužený víkend. Třeba na Šumavu nebo do Krkonoš. Teď je v přípravách na Vánoce. Takže asi taky neví, kde jí hlava stojí.

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47