Jak je na tom Karel Gott? Opravdu jsou to jen záda?

 Celebrity 
28. listopadu 2016 04:51 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott by měl být snad brzo v pořádku! Profimedia
Karel Gott je od čtvrtka opět v nemocnici. Proto nemohl přijít na Slavíky. Jeho hospitalizace byla velmi utajená. Jsou to opravdu jenom záda, jak Mistr a jeho rodina tvrdí? Nemusejí se fanouškové o zpěváka bát?

Hned poté, co se objevila zpráva, že božský Kája je ve špitále, vyrojily se spekulace, zda se nevrátila zhoubná nemoc. V této době před rokem totiž Karel Gott podstupoval léčbu chemoterapiemi kvůli rakovině mízních uzlin. Zdá se, že se s nemocí statečně a úspěšně popral. Pak podstoupil operaci břicha, kdy mu zrušili dočasný vývod. A před skoro dvěma týdny menší operační zíkrok plotének. To je prý důvodem, proč je Mistr nyní zase ve špitále.

"Udělal se mu tam zánět, takže mu okamžitě nasadili antibiotika, vyčistili mu to. Může to být i stále ještě oslabenou imunitou po operaci. Nebylo úplně asi rozumné dělat to teď. Ale i to se stává," řekl VIPstory.cz zdroj z Gottova okolí.

Fanouškové se prý skutečně nemuejí o zpěváka bát, že by se mu vážná nemoc vrátila. "Po této stránce je Karel v pořádku...," dodal zdroj.

Gott sice musel zrušit nejméně na týden své pracovní závazky, ale věří, že do dvou týdnů bude v pořádku. Čeká ho ještě předvánoční vystoupení v zahraničí, ale hlavně se těší na Vánoce strávené doma a s rodinou. Snad se vše podaří a zpěvák bude brzo v pořádku! 

 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008