Gott opět v nemocnici! Velké komplikace, ruší vystoupení! Naštvaní fanouškové!

 Celebrity 
27. listopadu 2016 13:40 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Karel Gott je opět v nemocnici! Profimedia
Karel Gott je opět v nemocnici. Jeho stav není zrovna dobrý a dokonce ruší svá vystoupení a další závazky. I proto si nemohl přijít pro 41. Zlatého slavíka do Karlínského divadla. Ač tam je už od čtvrtka, jeho žena Ivana nechala všechny v napětí, že přeci jen dorazí.

Ivaně Gottové či Karlu Gottovi se zase něco povedlo. Napínat statistíce fanoušků i televizních diváků - když že tedy Mistr na Slavíky dorazí. Do poslední chvíle to vypadalo, že si přijde pro cenu. Až když Ondřej Sokol s hosty oznámil, že 1. místo má opět - jak jinak - Karel Gott, přišla jeho dcera Charlotte. 

"Já jsem tady dneska za tatínka. On nemůže přijít, protože je v nemocnici kvůli zádům...," oznámila desetiletá, velmi sebevědomá dívka, za souhlasného přikyvování své maminky, Ivany Gottové.

To, že nepřijde, věděla jen ona, Ondřej Sokol a Libor Bouček, který pomáhal moderátorovi se scénářem. "Proč to normálně neřekli? Asi se báli, že by se na Slavíky nikdo nedíval? Všichni toho Karla čekali. No, nebylo to profesionální tohle udělat," znělo sálem v Karlínském divadle.

Karel Gott je od čtvrtka na kapačkách. Rány, kterou má po nedávné operaci zad, se mu dostal zánět. Proto musí být pod lékařským dohledem. Musí být v klidu a lékaři mu dávají antibiotika. Všichni doufají, že léky zaberou a zpěvák bude brzo v pořádku!

 "Už zase byly fámy, že je to kvůli jeho vážné nemoci, že se to vrátilo. Je to nesmysl. Opravdu jde o záda," ujišťoval všechny blízký známý Karla Gotta.

Sám Mistr napsal na sociální síť vyjádření. "Moji milí příznivci, jak jste se včera od mé dcery Charlottky dozvěděli, nemohl jsem být osobně přítomen na vyhlašování Slavíků, protože jsem opět v nemocnici. A to z důvodu komplikací po nedávné operaci páteře, kvůli kterým musím bohužel zrušit i dohodnuté pracovní závazky, minimálně na celý příští týden. Přímý přenos jsem však z nemocničního lůžka s nadšením sledoval a myslím, že Charlottka mě s největší noblesou zastoupila. Touto cestou bych vám chtěl srdečně poděkovat za hlasy, které jste mi i v letošním roce poslali. Obhájit vítězství je v tak silné konkurenci rok od roku těžší a já si vážím vaší neustálé přízně. Věřím, že příští rok si pro Slavíka, pokud budu v anketě nominován, již osobně přijdu. Krásnou první adventní neděli, váš Karel Gott."

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum