Spala snad Paris Hilton s Michaelem Jacksonem? Teď to práskla!

 Celebrity 
27. listopadu 2016 04:50 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Některá média i spekulanti dávali tyhle dva dohromady jako partnery! Archiv
Hodně velkou záhadou je údajný vztah dědičky miliardového impéria Paris Hilton a popového krále Michaela Jacksona. Nyní se hodně mluví o tom, že tihle dva spolu něco měli! Co na to sama zlatokopka Paris?

Paris Hilton (35) a Michael Jackson († 50) jako milenecký pár? Možná by se to mnohým líbilo, ale o zpěvákovi se vědělo, že inklinuje k mužům a se ženou by asi jen těžko byl schopen sexu běžnou cestou.

Paris si sice Michala vážila jako umělce, ale žít a být s ním by prý nemohla. Už proto, že Jackson měl za život podstoupit a 50 plastických operací obličeje. Sám Michael uváděl, že podstoupil jen dvě plastické operace nosu. Samozřejmě lhal. 

To Paris Hilton umělé úpravy zevnějšku od plastických chirurgů popírá. "Jsem hrdá na to, že je na mém těle všechno přírodní. Nikdy jsem si nenechala nic chirurgicky upravit. Jsem na sebe pyšná a jsem vážně šťastná. Ale neodsuzuji nikoho, kdo se pro plastiku rozhodl. Ať lidé dělají všechno, co je činí šťastnými. Pro mě je prostě plastika jen věc, po které jsem nikdy netoužila a nechtěla jsem si ji nechat udělat," svěřila se zpěvačka v rozhovoru pro magazín People.

Proto mnohé překvapí, že by se tito dva měli dát dohromady jako pár.  "Psali, že jsem měla poměr s Michaelem Jacksonem. Prý jsem s ním měla mít regulérní vztah. To byla naprostá hloupost. Prostě výmysly. Což ale nepopírá, že byl geniální. Byli jsme jen přátelé," dodala Paris Hilton. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod